Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΟΓΕ ΛΟΚΡΩΝ: Εκδήλωση για την ημέρα της γυναίκας στην Τραγάνα Φθιώτιδας


Στα πλαίσια των εκδηλώσεων της 8η Μάρτη της παγκόσμιας ημέρα της γυναίκας, στη κατεύθυνση να αντιμετωπισθούν οξυμένα προβλήματα των Λαϊκών οικογενειών και για την οργάνωση της λαϊκής συμμαχίας, η ομάδα ΟΓΕ ΛΟΚΡΩΝ με ανάλογο έντυπο υλικό πραγματοποίησε :

·         Περιοδεία στις εργαζόμενες της ΛΑΡΚΟ
·         Επίσκεψη στα σχολεία και καταστήματα της Λάρυμνας
·         Συσκέψεις στους χώρους της Αταλάντης, Μαλεσίνας και Μαρτίνου

Θα πραγματοποιήσει:
·    
     Εξόρμηση στις λαϊκές αγορές και τα σχολεία της Αταλάντης, της Μαλεσίνας και του Μαρτίνου

Την 8η Μάρτη το απόγευμα στις 6.30 μμ στον πολυχώρο της Τραγάνας θα πραγματοποιηθεί η Κεντρική εκδήλωση αφιερωμένη στην ημέρα της γυναίκας.

«Καμία μόνη της! Οργανωμένα αντιπαλεύουμε τους εκμεταλλευτές του μόχθου μας»

Γυναίκες, σπάμε τις αλυσίδες του φόβου.
Οργανωμένη πάλη ενάντια στα μονοπώλια για τη ριζική ανατροπή τους.

4 σχόλια:

  1. Η ΟΓΕ είναι του ΚΚΕ. Ο Δήμρχος Λοκρών παραχωρεί χώρους που ανήκουν στην εκπαίδευση, όπως το κτήριο πολλαπλών χρήσεων, για κομματικές εκδηλώσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΟΓΕ ναι είναι του ΚΚΕ αλλά είναι πολιτιστικός-μορφωτικός φορέας. Εγω δεν διαφωνών να παραχωρούνται αίθουσες για εκδηλώσεις σε κόμματα κλπ αρκεί να είναι ανοικτές και να μην θίγουν αυτονοητα ανθρώπινα δικαιώματα. Να μην προάγουν τη μισαλλοδοξία, το ρατσισμό και την κοινωνική προκατάληψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φανταστείτε ότι δεν έχουν πάρει άδεια για παραχώρηση της αίθουσας από το Δήμο. Γιατί? Γιατί δεν έχουν κάνει καν αίτηση! Υπεράνω όλων το ΚΚΕ! Είναι πολιτικό το θέμα και οι αίθουσες που ανήκουν στην εκπαίδευση δεν δίνονται για πολιτικές εκδηλώσεις! Υπάρχει αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου, αλλά όπως ανέφερα και πιο πάνω, δεν έχουν κάνει καν τυπική αίτηση προς το Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδω ο κοσμος πειναει και σεις μιλατε για την ΟΓΕ που θα γιορτασει την βραδυα γυναικας... αν κι δεν με εκφραζουν οι γιορτες γυναικας , γιατι για μενα γυναικες ,ανδρες ,παιδια ,μητερες ,πατερες,ερωτευμενοι κλπ πρεπει να γιορταζονται και να τιμουνται ολα τα χρονια ...συνεχως ...μην μενουμε στο τυπικο και μην προσπαθουμε να επιβαλλουμε και τροπους σκεψης και συμπεριφορας οταν προκειται απλα για μια γιορτη... που θα την καναν στον δρομο? εξαλλου πρωτος εχει τον λογο ο προεδρος και το ΤΣ Τραγανας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου