Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Το'πε και το'κανε ο Δήμαρχος... και παραιτήθηκε...


Υπάρχουν και αυτοί οι πολιτικοί άνδρες...οι οποίοι βάζουν τον τόπος τους πάνω από την ΚΑΡΕΚΛΑ !!!

Την παραίτησή του από τη θέση του δημάρχου Λιβαδειάς υπέβαλε ο Νίκος Παπαγγελής, όπως άλλωστε είχε προειδοποιήσει,  για το λουκέτο στο Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας και την κατάργηση του Τμήματος της Λιβαδειάς.

Όπως ανέφερε ο κ. Παπαγγελής που είναι, επίσης, πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών της ΚΕΔΕ, τόσο ο ίδιος, όσο και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι από το συνδυασμό του θα επιμείνουν στην παραίτησή τους.

Αναφερόμενος στην κατάργηση του Πανεπιστημιακού Τμήματος Λιβαδειάς, ο κ. Παπαγγελής τόνισε πως «η σημερινή εξέλιξη αποτελεί ταφόπλακα για την αναπτυξιακή προοπτική της Περιφέρειας και δημιουργεί υπερσυγκέντρωση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στα υδροκέφαλα μεγάλα αστικά κέντρα».

Στη Λαμία, την έδρα του Πανεπιστημίου Στερεάς, στο οποίο το σχέδιο "Αθηνά" βάζει λουκέτο, το "παζάρεμα" συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Το Υπουργείο προσπαθεί να χρυσώσει το χάπι με την ίδρυση σχολής Θετικών Επιστημών στη Λαμία, που θα ανήκει όμως στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, όπως και το ήδη υπάρχον Τμήμα του Πανεπιστημίου. 

Ταυτόχρονα προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι "επιτυχία" το ότι η έδρα του ΤΕΙ παραμένει στη Λαμία!

Δυστυχώς όπως όλα δείχνουν η Στερεά, η Φθιώτιδα και η Λαμία είναι "χαμένες", σύμφωνα με το νέο χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη χώρα μας και αυτό οφείλεται στους "λίγους" πολιτικούς που είχαμε και συνεχίζουμε να έχουμε σε όλα τα επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου