Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Γιαννόπουλος - Σταϊκούρας "χέρι,χέρι" στις Περιφερειακές εκλογές; - Αν το δούμε κι αυτό...

Θα δούμε και ζήσουμε απίστευτες εκπλήξεις και ανατροπές στις επερχόμενες Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές...Κι ακόμα είναι νωρίς. Πάρτε μια γεύση... 


Είναι γνωστό στο νομό Φθιώτιδας, και όχι μόνο, πόσο "καλές" είναι οι σχέσεις μεταξύ Θανάση Γιαννόπουλου και Χρήστου Σταϊκούρα...

Κι όμως μην εκπλαγείτε αν δείτε τους δυο πολιτικούς άνδρες να κατεβαίνουν χέρι - χέρι, αγκαλιασμένοι και αγαπημένοι για να "χτυπήσουν" την Περιφέρεια.

Το σενάριο που έχει πέσει στο τραπέζι εδώ και πολύ καιρό, φαίνεται ότι κερδίζει έδαφος. Οι γέφυρες μεταξύ των δυο γραφείων έχουν πέσει και όλα δείχνουν ότι οι αποφάσεις έχουν παρθεί....
 

Ποιο είναι το σενάριο
 
Όπως είναι γνωστό ο πρώην υπουργός Θανάσης Γιαννόπουλος έχει ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης για την Στερεά Ελλάδα. 

Ο Χρήστος Σταϊκούρας λοιπόν στηρίζει την υποψηφιότητα του Θανάση Γιαννόπουλου στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές, με την προϋπόθεση ότι Αντιπεριφερειάρχης για τη Φθιώτιδα θα είναι ο Ντίνος Τσαμαδιάς (θείος του Χρ. Σταϊκούρα) πρωην Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείας και πρωην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων.
 
Ήδη έχουν αρχίσει οι βολιδοσκοπήσεις και οι προσεγγίσεις στελεχών της Ν.Δ, που είναι και στα δυο πολιτικά στρατόπεδα, ενώ ταυτόχρονα οι δυο πλευρές προσπαθούν με διάφορους τρόπους να βολιδοσκοπήσουν και τη βάση των ψηφοφόρων.


Τα πάνω - κάτω
 
Εαν και εφόσον περπατήσει το παραπάνω σενάριο έρχονται τα πάνω- κάτω στις Περιφερειακές εκλογές και ειδικότερα για την υποψηφιότητα του Κλέαρχου Περγαντά, ο οποίος ελπίζει ότι η υποψηφιότητά του θα τύχει κοινής στήριξης από ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία.

«Ακόμα είναι πολύ νωρίς να πούμε ότι σίγουρα Γιαννόπουλος και Σταϊκούρας θα πάνε χέρι-χέρι στις Περιφερειακές εκλογές. Είναι όμως πολύ πιθανό αφού απ΄ ότι φαίνεται οι γεφυροποιοί - διπλωμάτες έχουν κάνει καλή δουλειά...», είπε στο Lamia Report στέλεχος της Ν.Δ. που βολιδοσκοπήθηκε.

Όπως όλα δείχνουν και οι δυο πλευρές φαίνεται να έχουν πειστεί ότι αυτά που τους "ενώνουν" είναι πολύ περισσότερα από αυτά που τους "χωρίζουν" και τώρα αυτό που επεξεργάζονται είναι το επικοινωνιακό κομμάτι του "τολμηρού" εγχειρήματος.

Μεγάλο ενδιαφέρον επίσης θα έχει η παρέμβαση της "νέας συμμαχίας", εάν και εφόσον προκύψει, στα Δημοτικά δρώμενα της Λαμίας, αφού στελέχη και από τις δυο πλευρές τη θεωρούν δεδομένη.
 
Lamia Report

6 σχόλια:

  1. Αυτό αν συμβεί θα είναι η "υπογραφή" στο "πιστοποιητικό (του πολιτικού) θανάτου" του Κλ.Περγαντά... Τον βλέπω ήδη να συνεχίζει την καριέρα του ως υποψήφιος δήμαρχος σε μικρό δήμο της Βοιωτίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΡΟΥΟΜΕΝΑ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ. ΤΩΡΑ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Γιαννόπουλος είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητα του εδώ και καιρό και είχε τονίσει πως θα ήταν υποψήφιος ακόμη και αν ο Σαμαράς δεν το ενέκρινε. Και όντως ο αρχηγός της ΝΔ ήταν αντίθετος στην υποψηφιότητα Γιαννόπουλου αφού υπήρχαν (και υπάρχουν) οι πιέσεις από το ΠΑΣΟΚ για κοινή στηριξη της υποψηφιότητας Περγαντά. Σήμερα αν έχει και την στήριξη Σταϊκούρα τότε ακόμη κι ο Σαμαράς -είναι σίγουρο- θα αποδεχτεί την υποψηφιότητα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΠΕΡΓΑΝΤΑ-ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΙ ΛΙΓΟ ΦΩΣ Η ΦΘΙΩΤΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΔΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΓΑΝΤΑ.ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΝΕΙΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΠΑΛΙ ΠΛΩΡΗ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ,ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ,ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ,ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου