Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Επιστολή ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΛΟΚΡΩΝ για το ΚΤΕΛ Αταλάντης



ΠΡΟΣ:

ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΟΚΡΩΝ

κ. Δήμαρχε, 

Ένα σοβαρό πρόβλημα που απασχολεί κατοίκους της περιοχής Αταλάντης είναι ότι το ΚΤΕΛ δεν σταθμεύει στον κόμβο Αταλάντης για επιβίβαση και αποβίβαση επιβατών με αποτέλεσμα για να εξυπηρετηθούν να μεταβαίνουν στο κόμβο Λιβανάτας.

Σε παλαιότερο ΔΣ μας απασχόλησε το ζήτημα πάρθηκαν σχετικές αποφάσεις, έγιναν διάφορες ενέργειες ώστε να λυθεί το ζήτημα.

Επειδή τελευταία δεχθήκαμε παράπονα ότι το πρόβλημα δεν έχει λυθεί και το ΚΤΕΛ εξακολουθεί να μη σταματά στον κόμβο Αταλάντης, ρωτάμε να μας ενημερώσετε αν αυτό ισχύει και αν ναι τι μέτρα θα πάρετε για να λυθεί το ζήτημα.


ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΣΣΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΥΔΡΙΩΤΗΣ

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ) ΑΛΛΑ ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΤΗΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ. ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ, ΤΟΥ Δ.Δ., ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ , ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΑΡΤΙΝΟΥ. ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου