Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Ο Θ. Χειμάρας για τους νεοεκλεγέντες τοπικούς άρχοντες

Με την ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων τους, από τους νεοεκλεγέντες τοπικούς άρχοντες εύχομαι σε όλους μαζί και σε καθένα ξεχωριστά υγεία και δύναμη για να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.

Υπόσχομαι ότι θα είμαι αρωγός στην προσπάθειά τους για βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών μας, τόσο στους δήμους του νομού μας, όσο και στην περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας.

Στις εκλεγμένες αντιπολιτεύσεις θα συνδράμω με κάθε τρόπο στο δύσκολο έργο τους, που δεν είναι άλλο παρά ο διαρκής έλεγχος των κυβερνώντων συνδυασμών, σε ότι αφορά, στην νόμιμη λειτουργία τους.

Όλους τους εκλεγμένους συμβούλους, δημοτικούς και περιφερικούς, συγχαίρω για την εκλογή τους και τους εύχομαι υγεία και δύναμη για να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντά τους.

Τους αποχωρήσαντες, ευχαριστώ ως πολίτης, διότι απέδειξαν ότι η τοπική αυτοδιοίκηση και θέλει και μπορεί να μας βελτιώσει τις συνθήκες της καθημερινότητάς μας συμπληρώνοντας τα λάθη και τις αδυναμίες της κεντρικής πολιτικής σκηνής.


Θοδωρής Χειμάρας
πρ .Βουλευτής Φθιώτιδας  Ανεξαρτήτων Ελλήνων
Αναπληρωτής Υπεύθυνος Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης,
Ανάπτυξης, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων των ΑΝ.ΕΛ.
Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου