Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Κουβέντα για τα πλευρικά διόδια Μώλου και Μπράλου από Σταϊκούρα και Συκιώτη

[ Του Γιάννη Φραγκούλη ]

Κε αρχισυντάκτη
Φαίνεται από τις δηλώσεις του κ. Σταϊκούρα στα Καμένα Βούρλα, ότι ο ίδιος ζει σε διαφορετική χώρα από αυτή που ζούμε όλοι εμείς που πληρώνουμε τους φόρους που αποφασίζει αυτός και η κυβέρνηση του. Ακολούθησε τη μόνιμη τακτική της Κυβέρνησης να μεταφέρει «κλίμα ανάκαμψης» ενώ η πραγματικότητα και τα ίδια τους τα στοιχεία είναι διαφερετικά.
Ιδιαίτερα σε ότι αφόρα την απόφαση της ΕΕ για ακραίο νεοφιλελευθερισμό, συγκέντρωση της οικονομίας σε λίγους και μεγάλους, στραγγαλίζοντας τους αυτοαπασχολούμενους (26% φορολόγηση από το πρώτο ευρώ) αύξηση της ανεργίας, δηλώσεις Σόϊμπλε για καινούργιο μνημόνιο κλπ. 
Τώρα που αποκαλύπτεται σε όλους πόσο επικίνδυνη για τα συμφέροντα μας σαν χώρα είναι η συμμετοχή μας στην ΕΕ και τον οικονομικό πόλεμο στην Ουκρανία, το εμπάργκο της Ρωσίας αλλά και η μη αγορά πετρελαίου από το Ιράν (λόγω εμπάργκο ΕΕ-ΗΠΑ), που ζημιώνουν τη χώρα μας και τον κόσμο της.

Ενώ, στο γιουρούσι των  δημάρχων της ΝΔ για αλλαγή συσχετισμών στην ΚΕΔΕ και εκλογή δικού τους προέδρου συμμετέχει και ο νέος μας «ανεξάρτητος» δήμαρχος!!! Καμία κουβέντα για τα πλευρικά διόδια Μώλου και Μπράλου από τους κ. κ. Σταϊκούρα και Συκιώτη και αυτά που ακολουθούν στη Φθιώτιδα. 

Μεγάλη η ευθύνη του κ. Τετριμίδα που νάρκωνε τον κόσμο με τις κάρτες ελευθέρας και τώρα όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ της Φθιώτιδας μιλάνε ουσιαστικά για την κατασκευή παραδρομών αποφεύγοντας επιμελώς να αναφερθούν στην κατάργηση των διοδίων, αναφέροντας γενικώς «ελεύθερους δρόμους».

Η ανεξαρτησία της χώρας οι καλές και ίσες σχέσεις με όλες τις χώρες, η αλλαγή πολιτικής και η διεκδίκηση μιας άλλης τοπικής διοίκησης η ανυπακοή και η αντίδραση (όποτε και αν εγκαινιαστούν) για την κατάργηση των διοδίων είναι μονόδρομος.
                                                                                                      
Γιάννης Φραγκούλης
Αυτοκινητιστής

Καμένα Βούρλα

1 σχόλιο:

  1. ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΓΙΑΝΝΗ, ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ; Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ. ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ. Ο ΔΕ ΣΥΚΙΩΤΗΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΤΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου