Σελίδες

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Έγγραφο σοκ του υπουργείου Μεταφορών προς τους ΟΤΑ | Ποιοι και από ποιους φοβούνται δολιοφθορά στο πόσιμο νερό;
Ένα έγγραφο με την ένδειξη «Εξαιρετικά Επείγον» το οποίο έφερε στη δημοσιότητα το "Newsbomb" και που δημιουργεί περίεργα ερωτήματα και συνειρμούς, περί ασύμμετρων απειλών και φόβων για δολιοφθορά στο πόσιμο νερό.  
Στο έγγραφο που εστάλη από το υπουργείο Μεταφορών και δικτύων στις 4 Αυγούστου του 2016 προς όλους τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πρωτοκολλήθηκε στις 16 Αυγούστου 2016 γίνεται ξεκάθαρα λόγος για άμεση εφαρμογή του σχεδίου ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ «ενόψει πιθανών κινδύνων για ασύμμετρες ενέργειες στο πόσιμο νερό».
AdTech Ad
  
Μάλιστα, το υπουργείο ζητά από τους Δήμους να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προστασίας των εγκαταστάσεων συλλογής, επεξεργασίας και διακίνησης πόσιμου ύδατος με υποχρεωτικές περιφράξεις και διάφορες άλλες ενέργειες.
Το κρίσιμο ερώτημα που προκύπτει από το... εξαιρετικά επείγον έγγραφο είναι το ακόλουθο:
-Ποιες υπηρεσίες του κράτους φοβούνται ασσύμετρο απειλή και βάση ποίων πληροφοριών; 
-Απο ποιους φοβούνται δολιοφθορά στο πόσιμο νερό;  
-Έχει κάποια σοβαρή απάντηση το υπουργείο Μεταφορών ή απλά διακινεί τόσο σοβαρά ζητήματα εθνικής ασφαλείας κατ΄αυτό τον ερασιτεχνικό και μπακάλικο τρόπο; «Αδιαβάθμητο» ένα τόσο σοβαρό έγγραφο; 

2 σχόλια:

  1. ΜΑ ΚΑΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΣ ΚΑΙ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΑΡΟΜΟΙΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΑΞΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΟΥΡΟΣ Δημοτικος Συμβουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.