Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2019

Ευχαριστήριο μήνυμα του νέου δημάρχου Λοκρών, Θανάση Ζεκεντέ


Ευχαριστούμε όλους τους Δημότες Λοκρών που μας τίμησαν με την προτίμηση τους. 

Η νίκη του συνδυασμού μας τόσο στον πρώτο γύρο των Δημοτικών Εκλογών, όπου με 38% λάβαμε την πρώτη θέση, όσο και στο δεύτερο γύρο των Δημοτικών Εκλογών με ποσοστό άνω του 63% αποτελεί μεγάλη ευθύνη για μας.

Προσωπικά ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους Υποψηφίους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού μας, τους εθελοντές, την οικογένεια μου και ιδιαίτερα τους απλούς πολίτες που πίστεψαν και στήριξαν την προσπάθεια για να κάνουμε το Δήμο μας καλύτερο.

Όλα τα στελέχη του Συνδυασμού μας θεωρούμε πως οφείλουμε, απέναντι στις χιλιάδες των Δημοτών που μας εμπιστεύτηκαν, να καταβάλλουμε τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια προκειμένου να είμαστε παραγωγικοί και ωφέλιμοι για την περιοχή μας τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Στόχος μας είναι να είμαστε η Δημοτική Αρχή όλων των Λοκρών, όλων των Δημοτικών Διαμερισμάτων, ανεξαρτήτως αυτοδιοικητικής προτίμησης.

Με συναίνεση, σωστή προετοιμασία, μεθοδικότητα, εργατικότητα, σοβαρότητα και διαφάνεια θα επιδιώξουμε να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας, να βελτιώσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες και να προσχωρήσουμε σε υλοποίηση των έργων υποδομής που έχει ανάγκη ο τόπος μας.


Με εκτίμηση,
Θανάσης Ζεκεντές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου