Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Ερώτηση Κουτσογιαννακόπουλου για τις επιχορηγήσεις Συνδικαλιστικών Οργανώσεων και Μ.Κ.Ο

Ανεβάζει τις «στροφές» του κοινοβουλευτικού ελέγχου ο Βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας  κ. Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος με την κατάθεση μίας ακόμη ερώτησης, σε σύντομο χρονικό διάστημα. 

Ο Φθιωτός Βουλευτής σε ερώτηση του προς την ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών,  ζητά την κοινοποίηση των στοιχείων που αφορούν την χρηματοδότηση των συνδικαλιστικών οργανώσεων όλων των βαθμίδων, κατά την διάρκεια της τελευταίας πενταετίας και ταυτόχρονα επιζητά να του γνωστοποιηθεί το μέγεθος των επιχορηγήσεων που δόθηκαν για την δράση των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, για το ίδιο χρονικό διάστημα. 

Τέλος στην ερώτηση του αξιώνει την έκδοση και χορήγηση σχετικού καταλόγου που θα αφορά το σύνολο των περικοπών που ενδέχεται να πραγματοποιηθούν ή ακόμη και επιμέρους στοιχεία που θα περιλαμβάνουν τις προθέσεις του Υπουργείου Οικονομικών για ενδεχόμενη ολοκληρωτική κατάργηση των επιχορηγήσεων. 

Το πλήρες κείμενο της Ερώτησης του κ. Κουτσογιαννακόπουλου έχει ως εξής:



ΚΩΝ. Ι. ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ                                                     
Αθήνα 31 / 08 / 2012

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τον κ.
ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΘΕΜΑ : Περί Χρηματοδοτήσεως Συνδικαλιστικών Οργανώσεων και Μ.Κ.Ο

Κύριε Υπουργέ

Με την παρούσα ερώτηση μου, ζητώ να μου γνωρίσετε 

1) Ποια τα ποσά της τελευταίας πενταετίας με τα οποία επιχορηγήθηκαν ετησίως , από τον κρατικό προϋπολογισμό, οι πάσης φύσεως συνδικαλιστικές οργανώσεις, πρωτοβάθμιες, δευτεροβάθμιες και ιδία τριτοβάθμιες (π.χ. ΑΔΕΔΥ, ΠΑΣΕΓΕΣ, ΓΣΕΕ, κλπ.)

2) Ποια τα ποσά της τελευταίας πενταετίας με τα οποία επιχορηγήθηκαν από τον κρατικό προϋπολογισμό οι λεγόμενες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (Μ.Κ.Ο) 

3) Εν όψει του 2013 προτίθεσθε να προβείτε σε περικοπές ή καταργήσεις των σχετικών επιχορηγήσεων και αν ναι ποιες και πόσες θα είναι αυτές ;

Υ.Γ. : Παρακαλώ να μου χορηγηθεί σχετικός κατάλογος και στις δύο περιπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου