Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Τίμησε πάντες με τη παρουσία του ο Δήμαρχος Λοκρών Ν.Λιόλιος




        Μια σειρά εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκαν στον Δήμο Λοκρών, στις 9 και 10  Φεβρουαρίου 2019, στις οποίες παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Λοκρών, κ. Νικόλαος Λιόλιος. 

       Είναι γεγονός ότι η διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων αλλά και η τέλεση των θρησκευτικών εθίμων, προάγουν τις  κοινωνικές σχέσεις κι εκφράζουν την τοπική συνείδηση κάθε τόπου.

     Ο Δήμαρχος Λοκρών Νίκος Λιόλιος παρεβρέθηκε στον πανηγυρικό εσπερινό και την περιφορά της εικόνας του Αγ. Χαραλάμπους στις Λιβανάτες το απόγευμα του Σαββάτου 9/2/2019.

    Ο  Σύλλογος Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αταλάντης, πραγματοποίησε  την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας το Σάββατο 9/2/2019.

    Ο Δήμαρχος ως επίσημος προσκεκλημένος, ευχήθηκε υγεία, δύναμη, ευημερία, και κυρίως συμπαράσταση στους αγώνες τους.

    Επίσης, παρευρέθηκε, το απόγευμα της Κυριακής, 10/2/2019, στην  κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αντικαρκινικού Συλλόγου Παραρτήματος Λοκρίδας, στη Μαλεσίνα. Ο Δήμαρχος εκτός από τις ευχές, επεσήμανε το σημαντικό έργο που παράγει ο Σύλλογος καθώς και τον ρόλο του στην προαγωγή της συνεργασίας με όλους τους Δημόσιους φορείς, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

     Τέλος το βράδυ της Κυριακής 10/2/2019, τίμησε με την παρουσία του, την ψυχαγωγική βραδυά που πραγματοποιήθηκε, με αφιέρωμα στην στιχουργό Σώτια Τσώτσου και με τίτλο "Κάτι τρέχει". Την διοργάνωση πραγματοποίησε το  Περιοδικό Απόπλους, που διοργανώνει μουσικο-ποιητικές βραδιές, στον πολυχώρο του Οσίου Σεραφείμ, στην Αταλάντη.

2 σχόλια:

  1. Πιστεύω ότι το έχουμε εμπεδώσει πλήρως όλοι οι δημότες: η τρέχουσα ηγεσία του δήμου είναι "μανούλα" σε κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση!
    Γιορτή κρασιού, παζάρια, λιτανείες, γάμοι, κηδείες (μακριά από εμάς), κοπή πίτας...
    Μόνο για έργο μην τους πείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΛΙΟΛΙΟΣ ΠΑΡΕΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΩΣ ΛΑΟΦΙΛΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου