Σελίδες

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Συνάντηση Δ.Ε. Επιμελητηρίου Φθιώτιδας με Θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες


Συνάντηση μεταξύ μελών της Δ. Ε. του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας και των θεματικών Αντιπεριφερειαρχών κου Ηλία Σανίδα (Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού & Εμπορίου) & κας Φανής Παπαθωμά (Δημόσιας Υγείας, Κοινωνικής Μέριμνας, Παιδείας & Τουρισμού), πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2013 και ώρα 11:30 π.μ. στα γραφεία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Το Επιμελητήριο εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κος Αλέξανδρος Διαμαντάρας και ο Οικονομικός Επόπτης κος Αθανάσιος Κυρίτσης.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κο Ηλ. Σανίδα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις καθώς και οι προθέσεις και οι δράσεις της Περιφέρειας, για τον τομέα του Εμπορίου.

Στη συνάντηση που ακολούθησε με την κα Φ. Παπαθωμά, έγινε συζήτηση για τις δυνατότητες συνεργασίας, στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής του Νομού Φθιώτιδας και της Περιφέρειας ευρύτερα. 

Επιπλέον, από πλευράς Επιμελητηρίου αναλύθηκε η πρόταση που είχε υποβληθεί παλιότερα στην Περιφέρεια για τη δημιουργία και θεσμοθέτηση ετήσιου φεστιβάλ τροφίμων και ποτών με τη συνεργασία των παραγωγικών φορέων.

Και οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για επόμενη συνάντηση όπου θα εξειδικευθούν θέματα τουριστικού ενδιαφέροντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.