Σελίδες

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΔΗΜ.Τ.Ε. ΝΔ ΛΑΜΙΑΣ: Β.Αλεξιάς καταγγέλλει Β.Σταϊκούρα και φεύγει...


Ο Β.Αλεξιάς μέλος της ΔΗΜ.ΤΕ. μετά τις εξελίξεις στην Νομαρχιακή του κόμματος της ΝΔ στην Φθιώτιδα παραιτείται και καταγγέλλει τον Βασίλη Σταϊκούρα. Διαβάστε αναλυτικά την καταγγελία- παραίτηση:
«Η ΔΗΜ.ΤΕ Λαμίας κατά την συνεδρίαση της 8ης Απριλίου 2013 αποφάσισε ομόφωνα την αποστολή καταγγελτικής επιστολής προς την κεντρική διοίκηση της Ν.Δ. με την οποία θα ζητούσε επαρκείς εξηγήσεις για την αντιδημοκρατική και πέρα από κάθε πολιτική ηθική ενέργεια της αντικατάστασης – καρατόμησης της εκλεγμένης Προέδρου, του Αντιπροέδρου και των μελών της ΝΟ.Δ.Ε Φθιώτιδας.
Την υλοποίηση της παραπάνω ομόφωνης απόφασης προσπάθησε να μπλοκάρει ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΕ Λαμίας κος Σταικούρας Βασίλειος αναιρώντας την ψήφο του και λειτουργώντας εντελώς αυθαίρετα περιφρονώντας ομόφωνη απόφαση. Θεωρώντας ότι η ενέργεια αυτή του κου Βασίλη Σταικούρα είναι σε ευθεία γραμμή με την επιλεκτική καρατόμηση μελών της ΝΟ.Δ.Ε Φθιώτιδας, καρατόμηση, η οποία πλήττει την ενότητα επιφέροντας ένταση και αναβρασμό στα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους του κόμματος στο Νομό, δηλώνω κατηγορηματικά ότι, ως εκλεγμένος από τη βάση, δεν αναγνωρίζω κανένα δοτό όργανο καθώς και τις μεθοδεύσεις του κου Βασίλη Σταικούρα.
Για τους λόγους αυτούς και σεβόμενος τον εαυτό μου και την έως σήμερα 35ετή ενασχόληση μου με την κομματική δράση και για να μην γίνομαι πλέον εμπόδιο στους παρασκηνιακούς σχεδιασμούς και μεθοδεύσεις, ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ από μέλος του Δ.Σ. της ΔΗΜ.Τ.Ε Λαμίας. Συνεχίζω και παραμένω μέλος του κόμματος που υπηρέτησα όλη μου τη ζωή πιστός στις αρχές μου.
Με εκτίμηση
Βάιος Ε. Αλεξιάς»

2 σχόλια:

  1. ΑΡΧΙΣΕ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ. ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ. ΑΝΤΙ ΤΩΝ Τ.Ο. ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΘΙΩΤΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ... ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι άρχισε και το ΠΑΣΟΚ και έφτασε ένα βήμα πριν την έξοδο από το Κοινοβούλιο! Καλή συνέχεια και το ΠΑΣΟΚ θα σας περιμένει στην έξοδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.