Σελίδες

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

«JAMI ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ»: Από τους επιχειρηματίες του Β2 τμήματος του Γενικού Λυκείου!!!

Στις 15 Απριλίου 2013 και ώρα 12:30μμ-2:30μμ, η Β2 ΓΕΛ Αταλάντης διοργανώνει παζάρι με δικά της προιόντα στο πλαίσιο του μαθήματος "πρότζεκτ" και σας καλεί να είστε εκεί!!! 



Στις 15 Απριλίου ημέρα Δευτέρα την έκτη και έβδομη σχολική ώρα 12.30μμ - 2.30μμ, στο Προαύλιο στεγασμένο χώρο  του Γενικού Λυκείου ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ,  καλούνται όλοι οι μαθητές, οι γονείς και οι φίλοι να συμμετέχουν στο παζάρι που διοργανώνεται, μέσα απο το μάθημα του "ΠΡΟΤΖΕΚΤ" της Β2 ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ - όπου  οι μαθητές γίνονται, κατασκευαστές και επιχειρηματίες, μέσα απο την δημιουργία της δικής τους εταιρείας, που έστησαν με την υπεύθυνη για το μάθημα τους, καθηγήτρια οικονομικών, Λουίζα Αγριόδημου- Αλεξίου, με διάφορα είδη "φω μπιζού", τα δε έσοδα τους θα διατεθούν για κοινωφελή σκοπό.
Η μαθητική αυτή εταιρεία ονομάστηκε  "JAMI ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ". 
Τα "προιόντα" τους θα πωληθούν  σε πολύ χαμηλές τιμές ,από 1,00 - 1,50 ευρώ. 
Τα δε παιδιά δημιούργησαν και διαφημιστική σελίδα στο facebook, https://www.facebook.com/jami.atalantis?fref=ts , προκειμένου να προωθήσουν τα "προιόντα" τους.  

 
Υπόσχονται ότι  θα ζήσουμε ..τζαμάτη κατάσταση!!!! όπως είπαμε επιχειρηματίες είναι οι μαθητές , πελάτες όλοι ... μικροί και μεγάλοι.... ΤΡΈΧΤΕ να προλάβετε...!!!!!! 







  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.