Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Πιθανοί 7 συνδυασμοί στον ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ




   Παίρνουν και δίνουν οι μυστικές συναντήσεις και τα τηλεφωνήματα προκειμένου να γίνουν οι νέοι συνδυασμοί για τις δημοτικές εκλογές του 2019 .

Επτά συνδυασμοί στον ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ "ψήνονται" αυτή την περίοδο :


1. Ο συνδυασμός του νυν δημάρχου Ν. ΛΙΌΛΙΟΥ που ακούγεται ότι σταθερά τον ανανεώνει και θα παρουσιάσει έναν συνδυασμό κατά πολύ ανανεωμένο. Ο νυν δήμαρχος πέραν της ανανέωσης έχει να παρουσιάσει και μια σειρά έργων που ολοκληρώθηκαν στη 8ετή θητεία του.

2. Η Λαϊκή Συσπείρωση του ΚΚΕ που με άνοιγμα στους πολίτες του δήμου , που είναι ενάντια στα μνημόνια , προσπαθεί να εμπλουτίσει τον συνδυασμό της.

3.Η ΝΔ ετοιμάζεται κι αυτή δίνοντας το χρίσμα σε ήδη εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο , να δημιουργήσει έναν νέο συνδυασμό.

4. Ο ΣΥΡΙΖΑ που επιδιώκει συνεργασίες με ανένταχτους αριστερούς ή από τον χώρο του πρώην ΠΑΣΟΚ, θέλει για πρώτη φορά να κατεβάσει δικό του συνδυασμό ή να στηρίξει τοποθετώντας στελέχη του σε συνδυασμό που θα προκύψει ακόμη και ανεξάρτητου υποψηφίου.

5.  Ανεξάρτητος συνδυασμός εξελίσσεται σε μια δυναμική κίνηση, έχοντας επικεφαλής νέο, πρώην αντιδήμαρχο , που έρχεται σε επαφή με πολλούς πολίτες του κεντρώου και του αριστερού χώρου, αλλά και με άνοιγμα προς την κεντροδεξιά, θέλοντας να κάνει μια νέα αυτοδιοικητική κίνηση σε ιδέες και πρόσωπα.

6.Ανεξάρτητος συνδυασμός που θα στηρίξει πρώην δημοτικό σύμβουλο από τον χώρο της αριστεράς, έχοντας σαν υποψήφιους από όλα τα κόμματα δίνοντας τον τόνο οι προερχόμενοι κυρίως από τον χώρο της κεντροαριστεράς και ακούγεται ότι θα στηρίξει όλους τους ανεξάρτητους υποψήφιους προέδρους σ΄όλες τις κοινότητες, μιας και δίνεται η δυνατότητα με τον νέο νόμο να κατέβουν χωρίς να ενταχθούν υπό την σκέπη κάποιου υποψήφιου δημάρχου.

7.Ανεξάρτητος συνδυασμός που θα στηρίξει πολύ γνωστό συμπολίτη μας, λόγω εργασίας του, από τον χώρο της ΝΔ και τον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς έχοντας και κεντρώους και αριστερούς προσεγγίσει για τον συνδυασμό .Πρωτοστατεί για τον συνδυασμό αυτό νυν δημοτικός σύμβουλος άσχετα άν είναι άλλος ο επικεφαλής.

Ο στόχος όλων των νέων συνδυασμών είναι να φτάσουν στον δεύτερο γυρο και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα στον δευτερο γύρο όλα να ανατραπούν μιας και η απλη αναλογική θα κάνει αναγκαστικές τις στμμαχίες για την διοίκηση του δήμου!




11 σχόλια:

  1. ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ:

    1) ΤΟΥ Ν. ΛΙΟΛΙΟΥ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ)

    2) ΤΟΥ Θ. ΖΕΚΕΝΤΕ (ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ)

    3) ΤΟΥ Θ. ΚΑΡΑΤΡΑΝΤΟΥ (ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ)

    4) ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΕΡΙΠΛΟΚΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ.
    ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ.
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΜΕ ΤΗ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΛΙΓΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΤΕ ΟΠΩΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΕΠΙΔΟΞΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΥΠΟ ΕΝΑΝ ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΑΝΑΜΕΤΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ Ο ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ.

      Διαγραφή
  2. ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΧΡΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΩΝ, ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

      Διαγραφή
    2. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΥΤΕ ΧΡΙΣΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

      Διαγραφή
    3. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.

      Διαγραφή
    4. ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ.

      Διαγραφή
  4. ΑΝΑΜΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠ. ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ , ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ Η ΜΗ , ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ,ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ,ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ,ΟΠΟΤΕ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ , ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΘΑΡΡΎΝΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΠΑΡΟΤΡΎΝΩ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ,ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ . ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

      Διαγραφή
  5. Είμαστε σε έναν ευλογημένο τόπο, λόγω θέσης και κλίματος, αλλά δυστυχώς πάσχουμε από νοοτροπία.
    Στη "γούβα" μας δεν υπάρχει καμιά απολύτως συνεννόηση και ο ένας κοιτάει να φάει τον άλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου