Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΟΥ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ




Παρουσία εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και εκπροσώπων διαφόρων υπηρεσιών και φορέων της Λοκρίδας, καθώς επίσης και αρκετών συναδέλφων γιατρών, φαρμακοποιών και οδοντιάτρων, συγγενών και φίλων και πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ιατρείου του Καρδιολόγου Ζαχαρία Κολομτσά στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Αταλάντη, την Κυριακή το απόγευμα στις 13 Οκτωβρίου 2019.

Τον Αγιασμό των εγκαινίων τέλεσαν οι ιερείς των δύο ενοριών της πόλης. Αμέσως μετά ο ιατρός συγκινημένος αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, είπε ότι επέλεξε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ιδιαίτερη πατρίδα του στην Αταλάντη και στη Λοκρίδα γενικότερα , επιστρέφοντας από το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο West Middlesex του Λονδίνου. Στη συνέχεια, δέχθηκε τις θερμές και εγκάρδιες ευχές του κόσμου.

Ο κ. Ζαχαρίας Κολομτσάς είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, με Master πάνω στις Μονάδες Καρδιολογικής Εντατικής Θεραπείας, ο οποίος ειδικεύτηκε στο νοσοκομείο NIMTΣ  και εξειδικεύτηκε στην Επεμβατική Καρδιολογία (Στεφανιογραφίες και Αγγειοπλαστικές των στεφανιαίων αγγείων) στην Αθήνα και στο Λονδίνο. 

Δημιούργησε ένα σύγχρονο καρδιολογικό ιατρείο πλήρως εξοπλισμένο στην οδό Θεοφανοπούλου και Οδ. Ανδρούτσου στην Αταλάντη, το οποίο θα λειτουργεί καθημερινά. 

Θα ασκεί επίσης την Επεμβατική Καρδιολογία σε Νοσοκομεία των Αθηνών. 
Τηλ. επικοινωνίας 22330 80700 και 6974813640.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου