Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Υπογραφή Συμβάσεων Ένταξης Δημοσίων Έργων Φθιωτικής Αναπτυξιακής Α.Ε με τον Δήμο Λοκρών στα πλαίσια του Προγράμματος LEADER

   
Στα γραφεία της Φθιωτικής Αναπτυξιακής Α.Ε., ο Πρόεδρος της Φθιωτικής Αναπτυξιακής Α.Ε κ. Γρηγόριος Ντάνος και ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Νικόλαος Λιόλιος υπέγραψαν τις συμβάσεις ένταξης δημοσίων έργων στο πλαίσιο του Τοπικού Προγράμματος LEADER με συνολικό προϋπολογισμό 146.030,60 Ευρώ.

Τα έργα τα οποία εντάσσονται είναι:
  • Επίστρωση διαμόρφωση αγροτικού δρόμου στην Κοινότητα Μαλεσίνας στη θέση ΚΑΚΑΗΛΙΑ.
  • Στήριξη πολιτιστικών φορέων του Δήμου Λοκρών για ενίσχυση εκδηλώσεων και προμήθεια ηλεκτρονικού και οπτικοακουστικού εξοπλισμού κλπ.
  • Αποκατάσταση, αναβάθμιση και σήμανση υφιστάμενων μονοπατιών στις θέσεις:  
  1. <<ΡΟΔΑ>> ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ,  
  2. <<ΒΙΒΟΣ>> ΤΡΑΓΑΝΑΣ και 
  3. <<ΦΑΡΑΓΓΙ>> ΜΑΡΤΙΝΟΥ
Το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπογραφούν και οι συμβάσεις με τους υπόλοιπους Δήμους (Μώλου-Αγ. Κωνσταντίνου και Στυλίδας) για τα αντίστοιχα έργα που έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα LEADER.

3 σχόλια:

  1. ΤΙ ΝΑ ΠΩ.... ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ!!!! ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΕ ΜΟΛΙΣ....ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ???? ΓΙΑ ΤΟΣΟ....ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ???? ΘΡΙΑΜΒΟΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκτός από τους Μαλεσιναίους που έχουν ελιές στα Κακαήλια ο δρόμος αυτός ελάχιστους εξυπηρετεί.
    Ο δρόμος ΛΑΡΥΜΝΑ - ΜΑΡΤΙΝΟ που είναι ντροπή για την περιοχή τον έχετε δει? Σκαμένα σημεία, χωματόδρομος αλλού, μπάζα και πέτρες δίπλα στον δρόμο, στο Μαρτίνο δεν υπάρχει καν ο δρόμος και περνάμε μέσα από το χωρίο μαζί με νταλίκες που πάνε στην ΛΑΡΚΟ.
    Αλλά τι να μας νοιάξει? Αφού για να απολαύσεις και την <> ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ, και τον <> ΤΡΑΓΑΝΑΣ και το <> ΜΑΡΤΙΝΟΥ δεν χρειάζεται να περάσεις από την Λάρυμνα και τον κατσικόδρομο της. Και βλέπω ότι το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπογραφούν και οι συμβάσεις με τους υπόλοιπους Δήμους (Μώλου-Αγ. Κωνσταντίνου και Στυλίδας) για τα αντίστοιχα έργα που έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα LEADER. Η Λάρυμνα που έχει τόσο κίνηση και εμπορική δραστηριότητα λόγω του εργοστασίου δεν υπάρχει πουθενά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου