Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Δεν θα πληρώνουν διόδια οι κάτοικοι μέσα στα όρια του Δήμου τους.

    
   Για να δούμε ,έστω κομμάτι των αγώνων μας να δικαιωθεί τώρα .Πρέπει η Τ.Α. ,ο Δήμος Λοκρών κι οι 5 βουλευτές μας, να το απαιτήσουν να γίνει πράξη και στον Δήμο Λοκρών ,αν και το ελάχιστο που ζητούσαμε ήταν να μην πληρώνουμε διόδια οι κάτοικοι του νομού όπου υπάρχουν διόδια... Οι Φθιωτείς στην Φθιώτιδα ,οι Βοιωτείς στην Βοιωτία κλπ βέβαια ο στόχος παραμένει : Ελεύθεροι δρόμοι για όλους ....έστω πληρώνοντας τα ΙΧ ένα ποσό της τάξης των 50 ευρώ τον χρόνο ...Διαβάζουμε από το Newsit :


Υπομονή λίγους μήνες ακόμη θα πρέπει να κάνουν χιλιάδες κάτοικοι των περιοχών που έχουν στα όρια του δήμου τους διόδια και καθημερινά για μερικά μόνο χιλιόμετρα αναγκάζονται να πληρώνουν.  
Σύμφωνα με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, οι κάτοικοι δεν θα πληρώνουν διόδια μέσα στα όρια των Καλλικρατικών Δήμων.
«...Σε τέτοιες περιπτώσεις έχουμε προχωρήσει ήδη και έχουμε κάνει συμφωνία με τους παραχωρησιούχους και έχουμε συγκεκριμένες προβλέψεις για τους μόνιμους κατοίκους. Σε βήματα  δυλοποιείται αυτή η συμφωνία βήμα - βήμα. Πολύ πιο σύντομα οι κάτοικοι του Δήμου Ωρωπού, ή αντίστοιχων Δήμωνεν θα πληρώνουν διόδια στα όρια του Δήμου τους», τόνισε ο Υπουργός. Όσο για το πότε θα ισχύσει αυτό, ο υπουργός είπε: «Μέσα στο 2017. Σε επίπεδο Καλλικρατικού Δήμου».


«Όπως έχουν προβλεφθεί εκπτώσεις για τους πολύ συχνούς χρήστες που είναι οι μόνιμοι κάτοικοι και είναι εργαζόμενοι σε όμορο Δήμο, όπως έχουν προβλεφθεί να περνάνε ελεύθερα τα αυτοκίνητα που μεταφέρουν άτομα με ειδικές ανάγκες. Πιστεύω ότι αυτά όφειλαν να τα έχουν οι συμβάσεις στην αρχή, όποιο και να ήταν το οικονομικό μοντέλο», συμπλήρωσε.

2 σχόλια:

  1. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΘΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ . ΜΙΑ ΖΩΗ ΨΕΥΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΕΞΙΟΥ.... ΟΙ ΦΩΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΣ ΜΕΙΝΑΝΕ....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου