Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΟΚΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ




Ο Δήμαρχος  Λοκρών κ. Νικόλαος Λιόλιος συμμετείχε στην Συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔΕ στα γραφεία της Ένωσης στις Βρυξέλλες και στην Υπογραφή από Έλληνες Δημάρχους της Δήλωσης «Συμμαχία για τη Συνοχή»  σε ειδική τελετή η οποία πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Πρόεδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών,Karl Heinz Lambertz.

Με την ευκαιρία της συμμετοχής του στην τελετή ο κ. Λιόλιος υποστήριξε οτι η πολιτική συνοχής μπορεί και πρέπει να αποτελεί την κύρια επενδυτική πολιτική της ΕΕ. 

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, η πολιτική συνοχής θα αποφέρει σαφή πρόσθετα οφέλη με τη μορφή της δημιουργίας θέσεων εργασίας, βιώσιμης ανάπτυξης και σύγχρονων υποδομών, της άρσης των δομικών φραγμών, της ενίσχυσης του ανθρώπινου κεφαλαίου κι εν τέλει της βελτίωσης της ποιότητας διαβίωσης των πολιτών. 

Σε αυτό το πλαίσιο ο  κ. Λιόλιος στην παρέμβασή του ζήτησε την άρση της αδικίας που υφίσταται σε βάρος των πολιτών της Στερεάς Ελλάδας που λόγω γραφειοκρατικών, νομικών και άλλων δυσλειτουργιών συνεχίζουν να μην έχουν ίση αντιμετώπιση στην χρηματοδότηση των έργων που είναι απαραίτητα για την τελική επίτευξη του στόχου της  οικονομικής και κοινωνικής  συνοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου