Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

13ος ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΠΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΛΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ


ΣΑΒΒΑΤΟ, 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011

Ο Δήμος Στυλίδας διοργανώνει για δέκατη τρίτη συνεχή χρονιά, τον Διεθνή Κολυμβητικό Διάπλου του Μαλιακού Κόλπου, και προσκαλεί τους ιδιοκτήτες-κυβερνήτες αλιευτικών σκαφών, να λάβουν μέρος ως συνοδοί των συμμετεχόντων κολυμβητών.
Τα σκάφη συνοδείας θα είναι συνολικά δεκαoκτώ (18), όσα δηλαδή και οι αγωνιζόμενοι κολυμβητές.
Η αποζημίωση κάθε κυβερνήτη ανέρχεται στα εκατόν εξήντα (160) ευρώ και καλύπτει τη συνοδεία του κολυμβητή που θα του ορισθεί, από την ώρα αναχώρησης προς το σημείο εκκίνησης, έως την ολοκλήρωση της προσπάθειας του συνοδευόμενου αθλητή.
Είναι αυτονόητο, πως όλα τα σκάφη συνοδείας πρέπει να είναι σε άριστη μηχανολογική κατάσταση και να φέρουν τα προβλεπόμενα μέσα ασφαλείας.
Πέραν των συνοδευτικών σκαφών, θα υπάρξει κι ένα ταχύπλοο σκάφος ασφαλείας, για την επιλογή του οποίου θα ισχύσουν, επίσης, τα κριτήρια εντοπιότητας και παλαιότερης συμμετοχής, κι επιπλέον, οι δυνατότητες του σκάφους (π.χ. ταχύτητα, δυνατότητα μεταφοράς ατόμου σε ύπτια θέση).
Οι κυβερνήτες των σκαφών συνοδείας καλούνται να παρευρίσκονται την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011, ώρα 19:00 στην τεχνική σύσκεψη στο Ξενοδοχείο "ΣΚΑΛΑ", για να συζητηθούν θέματα ασφαλείας του Αγώνα και θα διενεργηθεί κλήρωση για τον ορισμό αθλητή σε κάθε σκάφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου