Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Γιάννης Σαρακιώτης
Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο είχε την ευκαιρία να συναντηθεί ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης ως μέλος αντιπροσωπείας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο.). 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, με ανταλλαγή απόψεων επί μίας σειράς ζητημάτων κοινοβουλευτικής διπλωματίας.

Ο κ. Παυλόπουλος ενημερώθηκε εκτενώς από τα μέλη της αντιπροσωπείας και τον κ. Σαρακιώτη για τις πρωτοβουλίες τους με στόχο την καλλιέργεια της συνεννόησης μεταξύ των ορθοδόξων λαών, καθώς και για τα πολλαπλά κέρδη της χώρας μας από την ενεργή συμμετοχή της στον οργανισμό. 
 
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη τα μέλη της Δ.Σ.Ο. υπογραμμίζοντας τη σημασία του διακοινοβουλευτικού συντονισμού των δράσεων και της μεταλαμπάδευσης των ορθοδόξων αξιών στις χώρες του τρίτου κόσμου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου