Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Κυρτώνη Φθιώτιδας: Πυροβόλησε 39χρονη με καραμπίνα

Συνελήφθη 39χρονος ημεδαπός στην Κυρτώνη Φθιώτιδας, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος συνομήλικής του αλλοδαπής
 
Κατασχέθηκαν (2) κυνηγετικά όπλα




Συνελήφθη, χθες (27-12-2017) αργά το βράδυ στην Κυρτώνη Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών, ένας 39χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα χθες βραδινές ώρες, μεταφέρθηκε τραυματισμένη αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης και ακολούθως στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου και παραμένει νοσηλευόμενη, μία 39χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, η οποία έφερε τραύματα από σκάγια σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, προέκυψε ότι η 39χρονη τραυματίστηκε νωρίτερα χθες το βράδυ σε περιοχή της Κυρτώνης, όπου ο 39χρονος συλληφθείς την πυροβόλησε, μετά από μεταξύ τους διαπληκτισμό, με κυνηγετικό όπλο.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα, τα οποία ο 39χρονος κατείχε παράνομα, (22) φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, δύο πυροδοτηθέντες κάλυκες από τον αύλιο χώρο της οικίας του και ένα κινητό τηλέφωνο.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου