Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

ΟΧΙ από Δήμο Λοκρών στη μετεγκατάσταση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αταλάντης




Κάθετα αντίθετος είναι ο Δήμος Λοκρών στη μετεγκατάσταση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αταλάντης από την καρδιά της πόλης στις εγκαταστάσεις του Αυτοκινητοδρόμου, σύμφωνα με σχετικό έγγραφο που κοινοποιήθηκε στις 19 Ιανουαρίου.

Σε σχετικό έγγραφό του ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Νικόλαος Λιόλιος υποστηρίζει ότι, η συγκεκριμένη κίνηση κρύβει εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων (βλέπε ΝΕΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.) και υποβαθμίζει το σημαντικό ρόλο της υπηρεσίας για τους πολίτες του Δήμου.

Αναλυτικά στο έγγαφό του ο Δήμαρχος Λοκρών αναφέρει:
«Σε συνέχεια του ανωτέρω σχετικού το οποίο και επισυνάπτουμε , δηλώνουμε την κάθετη αντίθεση μας και καταγγέλλουμε την μεθόδευση της μετεγκατάστασης του Π.Κ Αταλάντης . 
Θεωρούμε ότι η μετεγκατάσταση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου από την πόλη της Αταλάντης στις εγκαταστάσεις επί του Αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ , υποβαθμίζει σοβαρά τις υπηρεσιακές δυνατότητες του κλιμακίου και δυσχεραίνει το έργο του που πρωτίστως είναι η προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών . 
Με την μεθόδευση αυτή θεωρούμε ότι εξυπηρετούνται ιδιωτικά συμφέροντα καθώς ο μόνος ωφελούμενος είναι η εταιρία ΝΕΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. η οποία παρεμπιπτόντως συνεχίζει να μην συμμορφώνεται πλήρως με τα προβλεπόμενα  στην σύμβαση παραχώρησης. 
Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση την πρόθεση του Δήμου Λοκρών να αντιδράσει με δυναμικές κινητοποιήσεις  καθώς και να προβεί   στην άσκηση  κάθε νομίμου  δικαιώματός.»
 


Ακολουθεί το έγγραφο της ανακοίνωσης του Δημάρχου Λοκρών:


1 σχόλιο:

  1. Δήμαρχε εκπροσωπεις ολο το Δημο οχι μονο την Αταλαντη.Γνωριζεις ποση ωρα χρειαζεται ενα πυροσβεστικο ξεκινωντας πανω απο την Αταλαντη που βρισκεται το πυροσβεστικο κλιμακιο να φθασει στη Μαλεσινα στο Μαρτινο ή στη Λαρυμνα; Μαλεσινα μιση ωρα Λαρυμνα σαρανταπεντε λεπτα. Γνωριζεις οτι το πυροσβεστικο θελει δεκαπεντε λεπτα τουλαχιστον να φθασει μεχρι την Εθνικη Οδο; θες λοιπον την πυροσβεσικη στη Μητροπολη σου και οι αλλοι ας καουν ζωντανοι. Μα και στην Εθνικη οδο που τοσα ατυχηματα και πυρκαγιες συμβαινουν γιατι να μην ειναι διπλα η πυροσβεστικη να επεμβει αμεσα; Μηπως εκει δεν κινουνται αγαπημενα μας προσωπα (παιδια ,γονεις κλπ); Αναβαθμιζονται λοιπον οι επιχειρησιακες δυνατοτητες του κλιμακιου και η πυρασφαλεια ολης της Λοκριδας. Απο που προκυπτει οτι οφελειται η ΝΕΑ ΟΔΟΣ; Μηπως απο το δανειο που πληρωνει για ενα κτιριο αδειο; Αν η ΝΕΑ ΟΔΟΣ δεν συμμορφωνεται πληρως με τα προβλεπομενα στην συμβαση παραχωρησης να τους καθισεις στο σκαμνι και ολοι μαζι σου Δημαρχε την πυρασφαλεια ομως μην την μπερδευης σε αυτο σαν μετρο πιεσης γιατι κακο κανεις μονο στους Δημοτες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου