Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018

Απάντηση στην ΔΗΜ.ΤΟ της Ν.Δ του Δήμου Λοκρών για το... «κλείσιμο του Κτηματολογικού Γραφείου Αταλάντης»
Κι όμως υπάρχει…

Με αφορμή τις ανακοινώσεις, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, αναφορικά με το νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για το Εθνικό Κτηματολόγιο, θεωρούμε σκόπιμη την ενημέρωση των πολιτών της Λοκρίδας και όχι μόνο, για τα κάτωθι ζητήματα:

1) Μέχρι και σήμερα οι πολίτες της Λοκρίδας πληρώνουν την ανικανότητα και την ανεπάρκεια όσων ενεπλάκησαν στην κτηματογράφηση της περιοχής στα μέσα της δεκαετίας του ’90. Χιλιάδες λάθη στις αποτυπώσεις εξωθούν εδώ και 15 χρόνια στις αίθουσες των δικαστηρίων τους συμπολίτες μας, προκειμένου να διορθώσουν παραλείψεις και σφάλματα, για τα οποία δεν ευθύνονται.

2) Ο αρμόδιος Υπουργός Γιώργος Σταθάκης, αφού ενημερώθηκε από τους Βουλευτές του Νομού Φθιώτιδας για τις ιδιαιτερότητες και τα προβλήματα που εκκρεμούν προς επίλυση στο Κτηματολογικό Γραφείο Αταλάντης, δεσμεύτηκε ενώπιον τους και ενώπιον του Δημάρχου Λοκρών Νίκου Λιόλιου ότι αυτό δε θα κλείσει, αν δεν ολοκληρωθεί πρώτα η διαδικασία περαίωσης των αρχικών εγγραφών στην περιοχή και δε διορθώσουν οι πολίτες τα σφάλματα στα ακίνητά τους.

3) Τα χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ο Δήμος Λοκρών δεν υπέστη καμία υποβάθμιση. Αντιθέτως, οφείλουμε ενδεικτικά να θυμίσουμε ότι, με το νέο οργανόγραμμα του Ε.Φ.Κ.Α., το υποκατάστημα της Αταλάντης έχει διευρύνει τις αρμοδιότητές του και εξυπηρετεί πολύ μεγαλύτερο αριθμό ασφαλισμένων. Οι πολίτες γνωρίζουν σε ποιους οφείλεται αυτή η κατάκτηση.

Όσοι ισχυρίζονται ότι το Υποθηκοφυλακείο δεν υπάρχει πλέον στην Αταλάντη, τους καλούμε να περπατήσουν έως εκεί (λειτουργεί στην ίδια διεύθυνση) και εν συνεχεία, να πάρουν το αυτοκίνητό τους και να διανύσουν 160 χλμ., για να εξυπηρετηθούν στη Δ.Ο.Υ. Λαμίας. Εξάλλου, οι ίδιοι είχαν αποφασίσει ότι η Εφορία στην Αταλάντη ήταν περιττή και την έκλεισαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου