Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

Εργατικό ατύχημα στον Δήμο Λοκρών

Οδηγός του δήμου Λοκρών τραυματίστηκε εν ώρα εργασίας




Άλλος ένας εργαζόμενος έρχεται να προστεθεί στη λίστα των εργατικών ατυχημάτων. Συγκεκριμένα συνάδελφος του Δήμου Λοκρών (χειριστής JCB) είχε εργατικό ατύχημα κατά τη διάρκεια της εργασίας του.

Συνάδελφος τον μετέφερε στο ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ όπου και του παρασχέθηκε ιατρική βοήθεια.

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων των Δήμων Φθιώτιδας εκφράζει την συμπαράστασή του στην οικογένεια του συναδέλφου αλλά και στους συναδέλφους του.


«Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ότι οι συνθήκες στις υπηρεσίες καθαριότητας, τεχνικών έργων κ.λ.π. είναι απαράδεκτες. Οι συνάδελφοι καθημερινά δίνουν μάχη για το μεροκάματο με κίνδυνο την ζωή τους. 
Συνάδελφοι ως εδώ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. 
Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να μείνουμε άλλο απαθείς απλά,  περιμένοντας το επόμενο εργατικό ατύχημα. Οργανώνουμε τον αγώνα μας. 
Τώρα σε κάθε δήμο με ευθύνη του συλλόγου θα ει να συγκροτηθούν Επιτροπές Υγιεινής και Ασφάλειας απαιτώντας: 
να αλλάξει η νομοθεσία που θέλει τις συγκεκριμένες επιτροπές να έχουν γνωμοδοτικό χαρακτήρα
σε κάθε δήμο να υπάρχει Ιατρός Εργασίας και Τεχνικός Ασφαλείας να μην βγαίνουμε για δουλειά αν δεν έχουμε τα απαραίτητα Μέσα Ατομικής Προστασίας».

1 σχόλιο:


  1. 6/7/2018



    Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ


    Σχετικά με την εκδοθείσα ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων Φθιώτιδας Φωκίδας, επισημαίνουμε τα εξής:
    Προφανώς από υπερβάλλοντα ζήλο καθηκόντων υπήρξε διαστρέβλωση της πραγματικότητας και των γεγονότων. Δεν συνέβη σε κανέναν υπάλληλο του Δήμου Λοκρών εργατικό ατύχημα, αλλά για οργανικούς λόγους συνέβη ένα λιποθυμικό επεισόδιο, όπως αναφέρει και η ιατρική βεβαίωση του ΚΥ Αταλάντης, στις 3/7/2018.
    Ωστόσο η διατύπωση της ανακοίνωσης και η πρόσκληση που απευθύνει στους εργαζομένους, προφανώς και αναφέρεται σε άλλα γεγονότα μη υπαρκτά και αν αυτή η πράξη πηγάζει από μια συνειδητή τακτική το μόνο αποτέλεσμα που μπορεί να φέρει είναι η απεμπόληση των δικαιωμάτων των ίδιων των εργαζομένων και η στρέβλωση των καθηκόντων της υπηρεσίας απέναντι στο κοινωνικό σύνολο.
    Προσκαλούμε τον Σύλλογο να αναμορφώσει στο ορθό την ανακοίνωση, και να σταματήσει να εκθέτει τα προσωπικά δεδομένα του υπαλλήλου.






    ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


    ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου