Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Επίσκεψη Γιάννη Σαρακιώτη στον Διοικητή του Νοσοκομείου Λαμίας Ευάγγελο Χατζημαργαρίτη




Με το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας κ. Ευάγγελο Χατζημαργαρίτη συναντήθηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης στο γραφείο του πρώτου. 

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο κ. Σαρακιώτης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από το Διοικητή για τις ενέργειές του προς την κατεύθυνση επίλυσης των προβλημάτων του νοσηλευτικού ιδρύματος, καθώς και να του μεταφέρει ανησυχίες των πολιτών, όπως αυτές προκύπτουν από την επαφή τους με το νοσοκομείο.

Ιδιαιτέρως ευχάριστα ήταν τα νέα όσον αφορά την προμήθεια του νέου αξονικού τομογράφου αφού προκηρύχθηκε ο σχετικός ηλεκτρονικός διαγωνισμός. Ο νέος αξονικός τομογράφος, αξίας 500.000 ευρώ, θα είναι 64 τομών πληρώντας έτσι τις σύγχρονες προδιαγραφές, ικανοποιώντας τις ανάγκες του νοσοκομείου Λαμίας. 

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η προκήρυξη ανάλογου διαγωνισμού για την προμήθεια και μαγνητικού τομογράφου, αξίας 900.000 ευρώ, η αγορά του οποίου θα αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες.

Ο Διοικητής ενημέρωσε τον κ. Σαρακιώτη και για το επίπεδο στελέχωσης του νοσοκομείου από ιατρικό προσωπικό, αναφέροντάς του ότι από τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους έχουν αναλάβει καθήκοντα 19 νέοι γιατροί και αναμένεται το αμέσως επόμενο διάστημα να ενισχυθεί το Γ.Ν. Λαμίας με ακόμη 12 μόνιμους γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων (ιατροί για Τ.Ε.Π. και για Μ.Ε.Θ., ογκολόγος, παιδίατροι και  ψυχίατροι).


Μετά το πέρας της συνάντησης, οι κύριοι Χατζημαργαρίτης και Σαρακιώτης συμφώνησαν να διατηρήσουν το άριστο επίπεδο επικοινωνίας τους και να συντονίσουν τις ενέργειές τους για την επίλυση των προβλημάτων του νοσοκομείου.

1 σχόλιο:

  1. Γέμισε η Αταλάντη και ο Δημος Λοκρων κλήσεις από την τροχαία για μη πληρωμή διοδίων! Ότι δεν τόλμησε να κάνει ο Βορίδης το έπραξε ο "αριστερός" Σπίρτζης!Από Οχι Διοδια ο Συριζα έφτασε στο πληρώστε και σώστε ...τα ιδιωτικά διοδια στους δημόσιους δρόμους .... Ο τοπικός βουλευτής ειναι ευχαριστημένος που οι πτωχευμένοι συμπολίτες του καλουνται να πληρώσουν πρόστιμα γιατι διενυσαν χωρις να πληρώσουν 1-7 χιλιόμετρα αυτοκινητόδρομου για να πάνε ασφαλείς στην δουλειά τους ; Κυριε Σαρακιώτη τι εχετε να απαντήσετε για την ανάλγητη σταση αυτη της κυβερνησης που έλεγε ..οχι διοδια ...και τωρα αφαιρει πινακιδες και διπλώματα και ρίχνει μέσω καμερων προστίματα των 100 € ; Θα απαντησετε οτι η ΝΔ το προστιμο το ειχε 200? Οι οργανώσεις του Συριζα στον Δημο μι αυτές λυπούνται; Ντροπή και αίσχος κύριοι ...τι κύριοι δηλαδη ...μονο η καρεκλα τελικά σας ενοιαζε ... Θα τα πουμε στις εκλογές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου