Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΝΩ.ΣΥ.(ΕΝΩτική ΣΥνεργασία): Δημιουργία ενός νέου πραγματικά ανεξάρτητου συνδυασμού στη ΛΑΡΚΟ



 ΕΝΩ.ΣΥ.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΚΟ


Συναδέλφισσες συνάδελφοι

Για πρώτη φορά από κτήσεως του εργοστασίου οι εργαζόμενοι έχασαν όλα όσα με αγώνες είχαν αποκτήσει. Τριετίες, αυξήσεις προαγωγών, δώρα, επιδόματα, αποτελούν πλέον παρελθόν... Για πρώτη φορά κόβεται και το πριμ παραγωγής!!! Φτάσαμε στο σημείο η πώληση του εργοστασίου να αποτελεί το «καλό σενάριο....»

Το σημαντικότερο όμως που χάθηκε είναι η εμπιστοσύνη των εργαζόμενων προς το Σωματείο... Αυτό είναι και το χειρότερο για τις μέρες που έρχονται... 

γιατί θα πρέπει να μας βρουν ενωμένους για να μπορέσουμε να επαναφέρουμε πίσω όλα όσα μας ανήκουν και χάθηκαν...

Πιστεύουμε ότι η εμπιστοσύνη μπορεί να επανέλθει μόνο όταν θα υπάρξει πλήρης διαφάνεια στις κινήσεις που γίνονται και με την ενεργό συμμετοχή όλων μας στις εξελίξεις! Θα πρέπει από δω και πέρα οι αποφάσεις να παίρνονται ανοιχτά και με την σύμφωνη γνώμη του συνόλου των εργαζόμενων αφού πρώτα γίνει σωστή ενημέρωση.

Είναι εύκολο να βλέπουμε τα λάθη των άλλων και να κρίνουμε ανθρώπους και καταστάσεις εκ του ασφαλούς... Εμείς αποφασίζουμε να πάρουμε το ρίσκο και με ενεργό ρόλο να διαμορφώσουμε το νέο κεφάλαιο που ανοίγει για την εταιρία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προς όφελος όλων!

 Αποφασίζουμε να είμαστε πρωτανωνιστές στις εξελιξεις

ορίζοντας το μέλλον μας!

Η ΕΝΩ.ΣΥ. (ΕΝΩτική ΣΥνεργασία) επιχειρεί την δημιουργία συνδυασμού που θα είναι πραγματικά ανεξάρτητος από κόμματα και παρατάξεις. 

Δεν μας ενδιαφέρουν τα πολιτικά πιστεύω του καθενός!

Όσοι εργαζονται στην εταιρία έχουν κοινό συμφέρον την βιωσιμότητα του εργοστασίου. |

Καλούμε ανοιχτά όσους θέλουν να πάρουν μέρος σε αυτή την

προσπάθεια, να σταθούν δίπλα μας. Ελάτε μαζί μας να δημιουργήσουμε από κοινού ένα ισχυρό μέτωπο γιατί έρχονται δύσκολες μέρες!

Εμείς από την πλευρά μας δεσμευόμαστε να δώσουμε μάχη με οποιοδήποτε κόστος για να ξανά κερδηθούν αυτά που χάθηκαν. Δεσμευόμαστε να ενημερώνουμε το σύνολο των εργαζόμενων με ανακοινώσεις μας, όποτε υπάρχουν εξελίξεις.


Λάρυμνα 1 Σεπτέμβρη  2020

1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ...
    ...ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ" ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΛΥΜΕΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ...
    ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου