Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

Στην Αταλάντη η Θαυματουργή Ιερά Εικόνα της Παναγίας της ΑντίνιτσαςΤην Θαυματουργό Ιερά Εικόνα της Παναγίας Αντίνιτσας από την Ιερά Μονή “Το Γενέσιον της Θεοτόκου” Αντινίτσης, υποδέχθηκε σήμερα το απόγευμα η Αταλάντη.

Η υποδοχή της Θαυματουργής Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Αντίνιτσας έγινε σήμερα Περασκευή 30 Σεπτεμβρίου, στις 6:00 το απόγευμα, στον κόμβο της Αγ. Παρασκευής στην Αταλάντη, από τους τους Ιερείς των δύο ενοριών της Αταλάντης καθώς και από πλήθος κόσμου.

Ακολούθως η Ιερά Εικόνα συνοδευόμενη από τους Ιερείς και το Λαό οδηγήθηκε και εναποτέθηκε στο μέσον του Ιερού Ναού των Αγίων Θεοδώρων, όπου και θα παραμείνει έως και την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου, το απόγευμα, ώστε να έχουν την ευκαιρία οι πιστοί να προσκυνήσουν την Αγία Εικόνα και να λάβουν την Χάρη και την Ευλογία της Παναγίας Θεοτόκου.

Κατά τη διήμερη παραμονή της Ιεράς Εικόνας στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων:
  • Το Σάββατο το πρωί θα ετελέσθη Όρθρος και Θεία Λειτουργία.
  • Το Σάββατο το απόγευμα θα ετελέσθη Εσπερινός και Ιερά Παράκληση.
  • Την Κυριακή το πρωί θα ετελέσθη Όρθρος και Θεία Λειτουργία.
  • Την Κυριακή το απόγευμα θα ετελέσθη Εσπερινός και Ιερά Παράκληση.Αναχώρηση

Η Ιερά Εικόνα θα αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 6:00 για την Ιερά Μονή Αντινίτσης.  Στην Ιερά Μονή θα ετελέσθη Θεία Λειτουργία.

Για το σκοπό αυτό έχει προγραμματιστεί λεωφορείο (εισιτήριο 8 ευρώγια όσους επιθυμούν να συνοδεύσουν την Ιερά Εικόνα κατά την επιστροφή της στην Ιερά Μονή και παραβρεθούν στη Θεία Λειτουργία. Στην επιστροφή για Αταλάντη θα γίνει στάση στα Καμένα Βούρλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου