Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Ληστεία στην Εθνική Tράπεζα Μαλεσίνας

Συναγερμός έχει σημάνει στην Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας για ληστεία στην Εθνική Τράπεζα Μαλεσίνας



 

Δύο γυναίκες μαζί με έναν άνδρα σύμφωνα με μαρτυρίες, λήστεψαν την Εθνική Τράπεζα στη λοκρική κωμόπολη. Στη συνέχεια διέφυγαν με ένα λευκό όχημα ενώ σταθμοί της Αστυνομίας από Φθιώτιδα και Βοιωτία ενεργούν μπλόκα για τον εντοπισμό ενός λευκού ΙΧ.  
Απείλησαν τους δυο πελάτες και βάζοντας το όπλο στον κρόταφο του διευθυντή του υποκαταστήματος κατάφεραν να αποσπάσουν χρήματα από το ΑΤΜ, τα ταμεία και το χρηματοκιβώτιο.  
Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο που είχαν σταθμεύσει έξω από την τράπεζα και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Σε εξέλιξη μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό των 3 ληστών.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δράστες είναι δυο γυναίκες με έναν ακόμη άνδρα συνεργό ήταν καλά ενημερωμένες και είχαν σχέδιο για τη ληστεία στην τράπεζα της Μαλεσίνας στη Φθιώτιδα.

Επέλεξαν να χτυπήσουν το υποκατάστημα της Εθνικής λίγα λεπτά πριν το κλείσιμο, στις 2:20΄ το μεσημέρι. Δεν φορούσαν κουκούλες, αλλά πιθανότατα είχαν μεταμφιεστεί.

Κρατούσαν πιστόλια και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άρπαξαν πάνω από 150.000€.

Στη συνέχεια διέφυγαν με ένα λευκό αυτοκίνητο, πιθανότατα πρόκειται για ένα Toyota Starlet που αργότερα βρέθηκε εγκαταλελειμμένο κοντά στη Θήβα.

Στις αστυνομικές διευθύνσεις της Φθιώτιδας και της Βοιωτίας σήμανε συναγερμός και στήθηκαν μπλόκα παντού χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Το ανθρωποκυνηγητό συνεχίζεται, ενώ οι κάμερες της τράπεζας εξετάζονται με μεγάλη προσοχή, αφού ενδέχεται το χτύπημα να έγινε από άτομα που ίσως να συνδέονται με τη σύγχρονη τρομοκρατία.


Ακόμη δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση από τη αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου