Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Σαρακιώτης: «Να προχωρήσει άμεσα η στελέχωση του Αρχαιολογικού Μουσείου Αταλάντης»

Ερώτηση Σαρακιώτη προς την Υπουργό Πολιτισμού για την ανάγκη άμεσης στελέχωσης του Αρχαιολογικού Μουσείου Αταλάντης




Ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού κατέθεσε ο Βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης με θέμα την υποστελέχωση του Αρχαιολογικού Μουσείου Αταλάντης.

Στην ερώτηση, την οποία συνυπογράφει ο Βουλευτής Αττικής Πάνος Σκουρολιάκος, σημειώνεται ότι το μουσείο «αποτελεί ένα χώρο-πρότυπο για την τοπική κοινωνία της Φθιώτιδας φιλοξενώντας τεράστιας σημασίας αρχαιότητες του Πολιτισμού της Λοκρίδας» και επισημαίνεται ότι «παραμένει κλειστό κατά την παρούσα – υψηλής τουριστικής κίνησης – χρονική περίοδο εξαιτίας της ανεπαρκούς στελέχωσής του, ενώ ο μοναδικός φύλακας πρόκειται να συνταξιοδοτηθεί κατά τους προσεχείς μήνες».

Το επιστημονικό ενδιαφέρον είναι δεδομένο και οι δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης αρκετά σημαντικές. 

Γι’ αυτό το λόγο, ο κ. Σαρακιώτης ζητά την εξεύρεση λύσης κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου της απαξίωσης του μουσείου και της υπονόμευσης των προοπτικών της περιοχής.

2 σχόλια:

  1. Εξεύρεση λύσης, ωραία έκφραση, μόνο πού θέλουμε αλλες πολλές λύσεις πχ αυτα που υποσχεθηκατε, ελαχ. μισθούς 735 ,13η συνταξη, κατάργηση ΕΝΦΙΑ για ακινητα μέχρι 500 χιλ ευρω, δουλειά και μετά ας βρεθεί και λύση για το Μουσείο. Εμείς κ. Σαρακιωτη πειναμε, εσύ σκεφτεσαι το μουσείο ,δεν είναι κακό. Βέβαια ανάγκη οικονομική δεν είχες ποτέ πως λοιπόν να μας καταλαβεις;αυτοί που σε διαλεξαν να είσαι υποψήφιος σε εκλογιμη θέση σκεφτηκαν ποτέ την ταξικη σου καταγωγή και μην μου πεις ότι μας καταλαβαίνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΘΕΣΕΣ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΥΣΑΤΕ! ΑΝΤΕ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΟΥ ΚΑΡΤΑ ΤΕΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ,ΤΥΧΕΡΟΣ ,ΠΕΡΝΑ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΜΑΥΡΟ ΘΑ ΦΑΤΕ ΟΙΣΟΙ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ! ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΔΕΝ ΛΕΓΑΤΕ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ ΣΑΣ , ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ,ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου