Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018

Θεολόγος: Απόρριψη των βοθρολυμάτων σε δασικές περιοχές

Καταδίκη ιδιοκτήτη βυτιοφόρου μετά από καταγγελία και μηνυτήρια αναφορά Συλλόγου σε Δασαρχείο και Εισαγγελία


  

Ένα παλαιότερο θέμα ιδιαίτερα σοβαρό είναι η απόρριψη των βοθρολυμάτων σε δασικές περιοχές εκατέρωθεν της εξόδου από Θεολόγο προς Εθνική Οδό από κάποιους ιδιοκτήτες βυτιοφόρων.Ο λόγος είναι η αποφυγή μεταφοράς των λυμάτων στους βιολογικούς καθαρισμούς παλαιότερα της Μαλεσίνας (ο οποίος εδώ και μερικά χρόνια υπολειτουργεί με αποτέλεσμα να μη μπορεί να δέχεται και τα λύματα του Θεολόγου) και τον τελευταίο καιρό της Λαμίας και της Τιθορέας.
Διαβάζοντας τη δισέλιδη επιστολή-καταγγελία μας της 22-10-2012 θα αντιληφθείτε το μέγεθος της καταστροφής που συντελείται στις δασικές εκτάσεις το οποίο επηρεάζει τις επιφανειακές γεωτρήσεις αλλά και το θράσος και την ασυνειδησία των ιδιοκτητών βυτιοφόρων οι οποίοι εγκληματούν κατά της Υγείας των πολιτών και του Περιβάλλοντος.  
Μετά την καταγγελία μας το δασαρχείο Αταλάντης κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας, η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης, εκδικάστηκε την Τρίτη 27-2-2018 στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας, κατηγορούμενος ο ιδιοκτήτης βυτιοφόρου Ψαρράς Παύλος του Νικολάου καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλάκιση με 3 χρόνια αναστολή και άσκησε έφεση.
Μάρτυρας κατηγορίας η πρόεδρος του Συλλόγου.  
Ελπίζουμε η απόφαση αυτή να γίνει μάθημα και να συμμορφώσει τους ιδιοκτήτες των βυτιοφόρων.


Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου