Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Επιβράβευση μαθητών για συμμετοχή σε πρόγραμμα Ανακύκλωσης




Επιβραβεύονται οι προσπάθειες  των μαθητών των σχολείων του Δήμου Λοκρών  που συμμετείχαν στο πρόγραμμα  «Το χαρτί του Μέλλοντός μας – Ανακύκλωση Χαρτιού στα Σχολεία» .

Οι μαθητές μας με τις καλές πρακτικές τους , ξεχώρισαν μεταξύ των υπολοίπων σχολείων της Φθιώτιδας συγκεντρώνοντας πολύ μεγάλες ποσότητες ανακυκλώσιμων υλικών και ως ανταπόδοση κι επιβράβευση  των προσπαθειών τους , πρόκειται να τους παραδοθεί άμεσα  χαρτί Α4 ,ανάλογο των ποσοτήτων που συγκέντρωσαν.

Η παράδοση του χαρτιού στα σχολεία  άρχισε από σήμερα Τρίτη 1η Μαρτίου με μέσα του Δήμου Λοκρών.

Με την ευκαιρία αυτή ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Νικόλαος Λιόλιος συγχαίρει θερμά τους μαθητές μας και υπόσχεται ότι ο Δήμος Λοκρών θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός στις δράσεις τους .
Άλλωστε αξίζει να επισημανθεί στο σημείο αυτό ότι ο Δήμος Λοκρών λειτουργεί στα σχολεία της περιοχής παράλληλο πρόγραμμα ανακύκλωσης, με εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα καταφέρνοντας , αφενός να μειώσει σημαντικά τον όγκο των αστικών απορριμμάτων του και αφετέρου να μυήσει τους μαθητές στα οφέλη της ανακύκλωσης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου