Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018

Συνάντηση του Υπουργού Εσωτερικών με τον Δήμαρχο Λοκρών
Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, συναντήθηκε σήμερα Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018, με τον Δήμαρχο Λοκρών, Νικόλαο Ελ. Λιόλιο.

Πραγματοποιήθηκε μια γόνιμη συζήτηση για τις δραστηριότητες του δήμου και την εμπειρία της δημοτικής Αρχής στο πεδίο διαχείρισης των μικρών και μεγάλων αναγκών της περιοχής. Ταυτόχρονα, αξιολογήθηκαν τα περιθώρια ενίσχυσης του Δήμου στο πλαίσιο των χρηματοδοτικών εργαλείων του υπουργείου.

Ο κ. Λιόλιος επεσήμανε ότι ήδη έχει δρομολογηθεί η αξιοποίηση, εκ μέρους του Δήμου, των πρώτων προσκλήσεων του προγράμματος «ΦιλόΔημος ΙΙ» για την προμήθεια μηχανημάτων έργου και τη συντήρηση σχολικών κτιρίων, ενώ ενημερώθηκε για τη σημερινή ενεργοποίηση της πρόσκλησης για την αναβάθμιση των Παιδικών Χαρών, ύψους 70 εκατ. ευρώ. Η επικείμενη ενεργοποίηση της  χρηματοδότησης για έργα ύδρευσης, του προγράμματος «ΦιλόΔημος Ι» αναμένεται επίσης να φανούν χρήσιμες στον Δήμο.


Ο Υπουργός Εσωτερικών επεσήμανε ότι τα, συνολικά, 180 εκατ. ευρώ των πρώτων τριών προσκλήσεων του προγράμματος «ΦιλόΔημος ΙΙ», τα οποία βρίσκονται πλέον στη διάθεση των δήμων της χώρας, είναι η αρχή μιας πολύ συγκεκριμένης προσπάθειας θετικής παρέμβασης στην καθημερινότητα των πολιτών, μέσω της υλοποίησης έργων και προμηθειών που έμεναν στο περιθώριο για πάρα πολλά χρόνια λόγω έλλειψης χρηματοδότησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου