Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ: Απάντηση σε ανώνυμα σχόλια αναγνωστών




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ         
ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ 

Αταλάντη, 21/09/2016


Αναφορικά με δημοσίευμα που φιλοξενείται στον ιστότοπο Lokris News, σχετικά με εκδηλώσεις και αναθέσεις, μάλλον ο γράφων τελεί υπό σύγχυση ή σκοπεύει να προκαλέσει σύγχυση, σε σχέση με την λειτουργία του Δήμου.
   
Εδώ, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι σαφώς η ΔΙΑΥΓΕΙΑ, εφαρμόζεται για να ενημερώνεται οποιοσδήποτε για τις αποφάσεις, συμβάσεις και πληρωμές που πραγματοποιεί ο Δήμος.
      
Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να γίνεται από κάποιους, εργαλείο για να στηρίξουν την αντιπολιτευτική τους δράση, διότι πλέον αυτές οι ενέργειες, τους προσδιορίζουν ως «ΔΗΜΑΓΩΓΟΥΣ».
   
Δυστυχώς κάποιοι που σκοπίμως συνεχώς και αδιαλείπτως, συκοφαντούν και προσπαθούν να παραπλανήσουν με τα γραφόμενά τους, είχαν διατελέσει επί μακρόν στους θώκους του Δημοτικού Συμβουλίου και ίσως διατελούν ακόμα. Παρ’ όλα αυτά, συνεχίζουν να ασκούν άτυπα τα καθήκοντά τους μέσα από ιστότοπους και καφενεία, διότι στην διαδικασία του Δημοτικού Συμβουλίου, υπάρχουν έγγραφα και αποδεικτικά στοιχεία που τους εκθέτουν.
      
Η  συμπεριφορά αυτή εξηγείται γιατί ίσως τους ενοχλεί το ότι:

1) Αποφέρει αποτέλεσμα η μεγάλη προσπάθεια της Διοίκησης του Δήμου Λοκρών, στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, 
2) Ακόμα και για τις απευθείας αναθέσεις και για τις πληρωμές που γίνονται σύμφωνα με τα όσα προβλέπει η νομοθεσία που διέπει τους Ο.Τ.Α, λαμβάνοντας οικονομικές προσφορές, 
3) Τους ενοχλεί βεβαίως η καθαριότητα, 
4) Διότι ολοκληρώνονται μεγάλα Ευρωπαϊκά προγράμματα πολλών χιλιάδων, 
5) Διότι υποστηρίζεται εν μέσω κρίσης ο Πολιτισμός μέσω των εθίμων, 
6) Διότι μέσω Ευρωπαϊκών προγραμμάτων ενισχύεται η απασχόληση, 
7) Τους ενοχλεί γιατί προγραμματίζεται περαιτέρω σχεδιασμός για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής αλλά και των υποδομών του Δήμου Λοκρών και δεν επιβεβαιώνονται ως «Κασσάνδρες»

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ  

7 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΓΝΩΣΤΗ Η ΠΟΤΑΠΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ. ΕΤΣΙ ΕΙΧΑΝ ΜΑΘΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΝΒΟΥΛΙΟ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΑΖΙ. ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΑΖΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ?ΙΣΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΙΖΟΝΑ Η ΤΗΝ ΕΛΛΑΣΟΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.ΚΥΡΙΕΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ Η ΜΕΙΖΟΝ ΕΝΩ ΚΥΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από τη μια μεριά λέμε όλοι ότι υπάρχει ανεργία στο φουλ και από την άλλη κράζουμε και διαμαρτυρόμαστε όταν προσφέρεται δουλειά σε συνανθρώπους - συνδημότες μας.Αυτός είναι ο Έλληνας, να φάει όσα περισσότερα μπορεί μόνος του, χωρίς να ενδιαφέρεται για τον διπλανό του...Το μόνο μεμπτό που βρίσκω εγώ προσωπικά, από όσο έχω δει στη διαύγεια είναι πως τα ποσά για εκδηλώσεις είναι υπερβολικά πολλά. Ακόμα και ο αριθμός των εκδηλώσεων. Τώρα όσον αφορά τις εργασίες αν επιτελούνται ΣΩΣΤΑ και ΕΓΚΑΙΡΑ είναι καθαρά θέμα του Δήμου. Γιατί εσείς που κράζετε δεν λέτε και το αντίθετο?? Υπάρχουν ένα σωρό άτομα που είναι απλήρωτα ενώ έχουν κάνει και με το παραπάνω όσα θα έπρεπε. Αυτό μάλλον είναι προτιμότερο για μερικούς από το να πληρώνεται κάποιος έγκαιρα!!Ωραία λογική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισχύουν όλα και με το παραπάνω...Με τη σειρά μου να πω το εξής. Κάποιος ανώνυμος (όπως και εγώ βέβαια) αναρωτήθηκε με ποστ του πως γίνεται να πληρώνεται κάποιος -εν μέρει και όχι όλο το ποσό- πριν τελειώσει η εργασία που έχει αναλάβει. Μάλλον δεν θα έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του λέω εγώ και θα το παίζει αριστερός με τα λεφτά του μπαμπά του. Οι περισσότεροι εργαζόμενοι, βλέπε Λάρκο, πληρώνονται 2 φορές τον μήνα μια στα μέσα και μια προς το τέλος. Μην τα ισοπεδώσουμε και όλα!! Εκτός και αν η Λάρκο αποτελεί ιερή αγελάδα... Ακόμα και οι δημόσιοι υπάλληλοι πληρώνονται πριν βγει ο μήνας επομένως πριν τελειώσουν την εργασία που έχουν αναλάβει...Να μας πει ο κυριος/α πότε τον εξυπηρετεί αυτόν να γίνονται οι πληρωμές.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου