Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

Η Ανδρική Χορωδία Π.Σ. Αταλάντης «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» στα 10α Μουσικά Μαϊστράλια Πρέβεζας
Η Ανδρική Χορωδία Π.Σ Αταλάντης "Η ΠΡΟΟΔΟΣ" στα πλαίσια των καλοκαιρινών της εμφανίσεων ανά την Ελλάδα ταξίδεψε έπειτα από πρόσκληση μέχρι τη πόλη της Πρέβεζας για να συμμετάσχει στο Χορωδιακό Φεστιβάλ 10α Μουσικά Μαΐστράλια που διοργάνωσε η Χορωδία Πρέβεζας "Ηχοχρώματα" στις 3 Ιουνίου 2017.  

Στο Χορωδιακό Φεστιβάλ που συμμετείχαν χορωδίες από διάφορα μέρη της Ελλάδας η Ανδρική Χορωδία Αταλάντης "Η ΠΡΟΟΔΟΣ" κατάφερε, ερμηνεύοντας ένα ποικίλο ρεπερτόριο τραγουδιών από Έλληνες και ξένους συνθέτες, να κερδίσει τις εντυπώσεις και να ξεχωρίσει για το εύρος και τη δυναμική της εκπροσωπώντας για άλλη μια φορά με περηφάνια τη μακρόχρονη χορωδιακή παράδοση της πόλης και τιμώντας το βαρύ ιστορικό φορτίο της Χορωδίας "Η ΠΡΟΟΔΟΣ". 

Η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου "Η ΠΡΟΟΔΟΣ", λοιπόν, συνεχίζει να δουλεύει με πείσμα και επιμονή στοχεύοντας συνεχώς όλο και πιο ψηλά με κύριο πρόταγμά της τη διάδοση του πολιτισμού και της χορωδιακής κουλτούρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου