Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Φθιώτιδα: Τον σκότωσε ο φίλος του...




Έπιασαν τον δράστη της στυγερής δολοφονίας, που έγινε πριν λίγες ημέρες στον Άγιο Κωνσταντίνο - Ο δράστης έκανε βόλτες με το όχημα του θύματος - Τον χτύπησε τον μαχαίρωσε και τον πάτησε με το αυτοκίνητό του.

Στα χέρια της Ασφάλειας Λαμίας είναι ο δολοφόνος του 57χρονου από τη Γλυφάδα, που βρέθηκε άγρια δολοφονημένος σε πάρκινγκ της παλαιάς εθνικής οδού κοντά στον Άγιο Κωνσταντίνο. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 70χρονο, ο οποίος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα, με τον οποίο το θύμα είχε φιλικές σχέσεις εδώ και ένα χρόνο περίπου.

Δράστης και θύμα συνέφαγαν μαζί στον Άγιο Κωνσταντίνο πριν από το στυγερό έγκλημα.

Γιατί τον σκότωσε

Το ρεπορτάζ λέει ότι το θύμα συμφώνησε με τον δράστη να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητό του, από τη Χαλκίδα όπου διέμενε, στη βόρεια Ελλάδα έναντι αμοιβής 500€.

Το θύμα πέρασε τον πήρε από τη Χαλκίδα από ένα φίλο του όπου διέμενε και ξεκίνησαν για τη βόρεια Ελλάδα. Στον Άγιο Κωνσταντίνο σταμάτησαν για φαγητό. Όταν μπήκαν στο αυτοκίνητο για να συνεχίσουν το θύμα του ζήτησε να δώσει εκείνη τη στιγμή τα χρήματα, διαφορετικά δεν θα συνέχιζε το ταξίδι.

Όπως φερεται να ισχυρίστηκε ο δράστης το θύμα σταμάτησε με το αυτοκίνητο στο σημείο που έγινε η δολοφονία και άρχισε να πετάει κάτω τα πράγματά του σε έξαλλη κατάσταση. Εκεί αρχικά πιάστηκαν στα χέρια ενώ στη συνέχεια όπως ισχυρίζεται ο 70χρονος δράστης το θύμα πήρε ένα μαχαίρι που είχε στο αυτοκίνητο. Ο 70χρονος άρπαξε το μαχαίρι από τον 57χρονο και άρχισε να τον μαχαιρώνει με μανία. Αμέσως μπήκε στο αυτοκίνητο του θύματος και φεύγοντας μέσα στον πανικό του πέρασε από πάνω του.

Όλες αυτές τις ημέρες ο 70χρονος δράστης περιπλανιόταν κάπου στη βόρεια Ελλάδα με το αυτοκίνητο του θύματος. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας που είχαν ταυτοποιήσει τα στοιχεία του από την έρευνα που είχαν κάνει, κατάφεραν τελικά χθες το απόγευμα να τον εντοπίσουν κάπου στη βόρεια Ελλάδα και να τον μεταφέρουν στο αστυνομικό μέγαρο Λαμίας.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ολονύχτια ανάκριση. Ο δράστης αρχικά αρνιόταν οποιαδήποτε σχέση με το θύμα και το έγκλημα. Τελικά όμως φέρεται νωρίς το πρωί να "έσπασε" και να ομολόγησε.

Ακόμα δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση από την Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας.

lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου