Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

«Ιντιάνα Τζόουνς» από την Αταλάντη έκανε λαθρανασκαφές για λίρες
Η συσκευασία που περιείχε έναν ανιχνευτή μετάλλων μαζί με όλα τα παρελκόμενα του και βρέθηκε στο σπίτι ενός 52χρονου στην Αταλάντη, επιβεβαίωσε τις υποψίες που είχαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος ότι έκανε λαθρανασκαφές στην ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας.

Ο επίδοξος «Ιντιάνα Τζόουνς» που αναζητούσε κρυμμένες λίρες από την περίοδο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, είχε κι άλλες παράνομες ασχολίες, καθώς κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν 43,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 26 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου καθώς και και 17 σωλήνες χαλκού που εξετάζεται αν ήταν κλεμμένοι και σκόπευε να τους πουλήσει.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λαμίας στον οποίο παραπέμφθηκε ο 52χρονος, του απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και περί προστασίας αρχαιοτήτων. 

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για να εντοπίσουν τα σημεία όπου αναζητούσε κρυμμένους θησαυρούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου