Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016

Πρόγραμμα "Synergassia" συνδιοργανώνουν Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και Enterprise Greece
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συνδιοργανώνει με το Enterprise Greece, τον αρμόδιο εθνικό οργανισμό για την προώθηση των  Επενδύσεων και των Εξαγωγών, το πρόγραμμα Synergassia
    
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα, το οποίο ενισχύει την τοπική ανάπτυξη και συντελεί στη διεθνοποίηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων των περιφερειών, ενώ ταυτόχρονα χτίζει ένα δίκτυο συνεργατών με διεθνείς εταίρους.  

Στην πράξη, αποτελεί μοχλό μιας δυναμικής και εξωστρεφούς ανάπτυξης των τοπικών οικονομιών.

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας σας ενημερώνει ότι στα πλαίσια της επιχειρηματικής επίσκεψης Οικονομικών & Εμπορικών Ακολούθων Ξένων Πρεσβειών στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 & ώρα 17:15 θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στο Κτήμα Χατζημιχάλη στην Αταλάντη και το βράδυ της ίδιας ημέρας & ώρα 19:30 θα παρατεθεί προς τιμήν τους επίσημο δείπνο στο ξενοδοχείο ΓΑΛΗΝΗ στα Καμένα Βούρλα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου