Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΡΟΜΟ Η ΛΑΡΚΟ, ΜΕ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΛΥΣΕΙΣ!




Σε δύσκολο δρόμο θα περπατήσει, απ’ ότι φαίνεται, από εδώ και μπρος η εταιρία Λάρκο, καθώς η έλλειψη ρευστότητας και τα όσα παρατηρούνται σε επίπεδο διοίκησης, με έναν πρόεδρο να προσπαθεί να καθησυχάσει τους πάντες και έναν διευθύνοντα σύμβουλο να λέει ότι η εταιρία οδηγείται σε αδιέξοδο, αναδεικνύει και τα διοικητικά προβλήματα που η εταιρία αντιμετωπίζει. 

Με τις «πλατείες» άδειες από μετάλλευμα και με το νικέλιο να κινείται στα 8.000 δολάρια ο τόνος, την ώρα που το κόστος παραγωγής φτάνει τα 14.000 δολάρια. 

Με ανοιχτές οφειλές 200.000.000 ευρώ προς την ΔΕΗ και με την Ε.Ε να διεκδικεί α 135.000.000 ευρώ της παράνομης χρηματοδότησης που έλαβε η εταιρία, το μέλλον της φαντάζει αβέβαιο.

Την ίδια ώρα που όλα ατά συμβαίνουν, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που παίρνουν μέρος σε συναντήσεις δείχνουν άγνοια και λόγω των χαμηλών γνώσεών τους, σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα, αδυνατούν να προτείνουν λύσεις, μιλάνε για τις προηγούμενες κυβερνήσεις, αλά το οξύμωρο είναι ότι υποστηρίζουν πιθανές προσλήψεις σε μία εταιρία η οποία φαντάζει πτωχευμένη! 

Δίχως να λαμβάνουν υπόψιν τους ότι η εταιρία έχει παραμείνει ανοιχτή έως σήμερα και παρά τα μεγάλα προβλήματά της, λόγω των όσων διαπραγματεύτηκαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις με τους δανειστές, την ώρα που η συγκεκριμένη κυβέρνηση, και όπως απέδειξε η συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι των σωματείων με τον κο Σταθάκη, δεν έχει καμία πρόταση για την λειτουργία της.

Μέσα σε αυτό το σκηνικό λοιπόν το μέλλον της εταιρίας φαντάζει αβέβαιο και ο προβληματισμός που υπάρχει στους εργαζόμενους και τις οικογένειες τους μεγαλώνει, καθώς τίθεται σε κίνδυνο η συνέχιση της εργασιακής τους σχέσης με την εταιρία.

1 σχόλιο:

  1. ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΚΑΛΟΣ ΑΦΗΓΗΤΗΣ ΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΔΟΥΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΧΕΛΤΣΙΝΓΚ
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΟΥ Η ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΣ ΣΑΝ ΣΟΒΑΡΟ
    ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΝΙΚΕΛΙΟ ΠΟΥΛΙΟΤΑΝ 25 ΔΟΛΛΑΡΙΑ Η ΛΙΜΠΡΑ Η ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΥΩ 55ΟΟΟ ΔΟΛΑΡΙΑ Ο ΤΟΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΜΠΑΙΝΑΝ ΤΑ 25000 ΠΕΡΙΠΟΥ
    ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΧΟΝΤΡΗ ΜΩΡΕ.... ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΔΕΙΣ .... Α... ΑΥΤΗ Η ΜΠΙΜΠΑΣΗ ..........
    ΡΩΤΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΜΟΓΑΛΑΚΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ
    ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΤΟΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΣΕΛΓΗΣΕΙ
    ΠΕΤΑ ΤΟ ΛΙΒΑΝΗΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου