Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Ενθουσίασε η Ανδρική Χορωδία Π.Σ. Αταλάντης "Η ΠΡΟΟΔΟΣ" στο 36ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Αταλάντης




Ολοκληρώθηκε το 36ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Αταλάντης που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 24-25 Ιουνίου 2017 στη πλατεία του Δημαρχείου Αταλάντης με συμμετοχές Χορωδιών από όλη την Ελλάδα. 

Η Ανδρική Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Αταλάντης "Η ΠΡΟΟΔΟΣ" έριξε την αυλαία στη δεύτερη μέρα του Φεστιβάλ και πραγματικά συνεπήρε με την ερμηνεία της τη κατάμεστη από φιλόμουσο κόσμο πλατεία του Δημαρχείου. 




Η Ανδρική Χορωδία "Η ΠΡΟΟΔΟΣ" ερμήνευσε ένα ποικίλο ρεπερτόριο τραγουδιών μεταξύ των οποίων και τον "Ύμνο στην Αταλάντη", ένα τραγούδι με ιδιαίτερη σημασία και συμβολισμό για την πόλη της Αταλάντης, το οποίο είχε να ακουστεί στο Χορωδιακό Φεστιβάλ της πόλης πολλές δεκαετίες. 

Η ερμηνεία του συγκεκριμένου τραγουδιού συγκίνησε αλλά και ξεσήκωσε σύσσωμο το κοινό που παρακολουθούσε το Φεστιβάλ, καθώς έφερε μνήμες από τα ένδοξα χρόνια που έζησε η πόλη της Αταλάντης με την ιστορική Ανδρική Χορωδία "Η ΠΡΟΟΔΟΣ"



Η Χορωδία "Η ΠΡΟΟΔΟΣ" τιμώντας τη μακρόχρονη ιστορία του χορωδιακού τραγουδιού της πόλης αφιέρωσε τον "Ύμνο στην Αταλάντη" σε όλους αυτούς που πάλεψαν για τη διατήρηση και την ανάδειξη του Χορωδιακού είδους στην Αταλάντη αλλά και σε αυτούς που συνεχίζουν να στηρίζουν αυτή τη παράδοση. 

Η Ανδρική Χορωδία Π.Σ Αταλάντης "Η ΠΡΟΟΔΟΣ", λοιπόν, γνωρίζοντας το ιστορικό φορτίο που φέρει και τη τεράστια συμβολή της στο πολιτισμό της Αταλάντης και της Λοκρίδας, συνεχίζει αποφασιστικά και δυναμικά σε συνεργασία με τον Μαέστρο της Γιώργο Κοσμίδη να αναδεικνύει παντού την χορωδιακή παράδοση της πόλης και να γίνεται φορέας πολιτισμού σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.
  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου