Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

ΛΑΡΚΟ: Προκήρυξη 24ωρης Απεργίας για την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017




Σήμερα Δευτέρα 24/07/2017 και ώρα 19:30 πραγματοποιήθηκε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας (Ε.Κ.Π.Ε.Φ.) με θέμα «Το μέλλον της ΛΑΡΚΟ».

Μετά την ενημέρωση από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που εργάζονται στην ΛΑΡΚΟ, αλλά και μελών της Διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ, σε σχέση με τα σενάρια και την πολιτική που εφαρμόζεται στη ΛΑΡΚΟ για την απαξίωση και το ξεπούλημα της εταιρείας, αποφασίσθηκε ομόφωνα η προκήρυξη 24ωρης Απεργίας για την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017 για τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ. 

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας (Ε.Κ.Π.Ε.Φ.) ως Δευτεροβάθμιο Συνδικαλιστικό Όργανο, συμμετέχει  στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και συμπαραστέκεται στο αγώνα τους για τα δίκαια αιτήματά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου