Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΑ "ΠΡΑΣΙΝΑ ΝΕΡΑ" ΛΑΡΥΜΝΑΣ






Στο πρόσφατο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς της 29ης Ιουνίου  , συζητήθηκε το θέμα της ενδεχόμενης μετεγκατάστασης  μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας στην θέση “Πράσινα νερά” της Λάρυμνας.

Για το θέμα αυτό βρέθηκε στο συμβούλιο και ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Νικόλαος Λιόλιος, ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Κούρος, ο Δημ. Σύμβουλος κ. Γεώργιος Ρούσσης, καθώς και πολλοί  κάτοικοι της Λάρυμνας και γειτονικών περιοχών .

Σύσσωμοι, Δήμαρχος και κάτοικοι δήλωσαν την κάθετη αντίθεση τους στο ενδεχόμενο μετεγκατάστασης της μονάδας. 

Τα δίκαια και ώριμα αιτήματα έγιναν τελικά ομόφωνα αποδεκτά από το Περιφερειακό Συμβούλιο και συμφωνήθηκε με τον Περιφερειάρχη κ. Μπακογιάννη, να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες  τροποποίησης της πρότασης μετεγκατάστασης των μονάδων ιχθυοκαλλιέργειας.

Με αφορμή την συζήτηση του εν λόγω θέματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο  η Δημοτική Αρχή  για πολλοστή φορά επαναβεβαιώνει την πάγια και αταλάντευτη στάση της και τονίζει προς κάθε κατεύθυνση: Καμία ανανέωση, καμία επέκταση, καμία μετεγκατάστασή  εταιριών ιχθυοκαλλιέργειας σε όλο το μήκος και πλάτος των ορίων του Δήμου Λοκρών, δεν πρόκειται να γίνει δεκτή.

                        ΑΤΑΛΑΝΤΗ 05/07/2017

 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου