Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ: Απάντηση σε Αγγελούση για το Κληροδότημα Μιχαλόπουλου

 Με αφορμή ανάρτηση του κ. Αγγελούση στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με το κληροδότημα Μιχαλόπουλου στην Λιβανάτα , οφείλουμε να του θυμίσουμε ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λοκρών, έχουν συζητηθεί οι προτάσεις που υποβάλλονται προκειμένου να βρεθούν οικονομικοί πόροι για εκτέλεση έργων. 

 Επιπλέον για την ορθή ενημέρωση των πολιτών, πληροφορούμε ότι και για το εν λόγω κληροδότημα είχαν υποβληθεί δύο προτάσεις στο πρόγραμμα Leader και λόγω περιορισμένων πόρων του προγράμματος δεν εγκρίθηκαν σ΄εκείνη την φάση. Ο προγραμματισμός μας είναι η επανυποβολή.

 Δυστυχώς στην ανάρτηση του κ. Αγγελούση για ακόμη μια φορά περισσεύει η «υποκρισία» και λυπούμαστε για την έκφραση πολιτικής συμπεριφοράς που επιλέγει  να αντιπολιτευτεί.
Και βέβαια η ειρωνεία περισσεύει σχετικά με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό του Δήμου, απαξιώνοντας και του ίδιου την ιδιότητα, ως Δημοτικού Συμβούλου και αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 Το ότι προτάθηκε το κληροδότημα σε χρηματοδοτικά προγράμματα, το γνωρίζει ο κύριος Αγγελούσης και είχε διαφωνήσει, όπως διαφωνεί σε όλες τις αποφάσεις που προάγουν την ανάπτυξη του Δήμου Λοκρών. 

Και βέβαια διαφωνεί για να μην συμφωνήσει, όχι ότι υπάρχουν σοβαρά επιχειρήματα ή αντιπροτάσεις.

 Μπορεί να μην μπορούμε να διακρίνουμε ποιες υποκρισίες  είναι οι άκακες και ποιες οι επικίνδυνες, αλλά τουλάχιστον ξέρουμε και περιμένουμε ότι στα άκρα η υποκρισία ευδοκιμεί εξ ορισμού.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ

3 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.
    11 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
    ΜΙΑ 4ΤΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι έτσι ΔΗΜΑΡΧΕ.Μη θολώνεις τα νερά.ΔΕΝ έχεις τόσα χρόνια λύσει το νομικό μέρος ( βούληση του διαθέτη )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΛΩΘΗΚΑΝ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου