Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΛΑΡΚΟ

           


     ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΛΑΡΚΟ
Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ Λάρυμνα (ΣΕΛ) –
     Τηλ: 22330 - 44437   –     Fax:22330 - 41164    somatiolarcosel@gmail.com
     Πρόεδρος κινητό: 6974 263 959
Ένωση Εργαζομένων Εταιρίας «ΛΑΡΚΟ» Α.Ε. Μεταλλεία Εύβοιας
Σωματείο Εργαζομένων Μεταλλωρύχων ΛΑΡΚΟ ο «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ»
Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ Καστοριάς & Σερβίων
Αρ. Πρωτ.: - 32 –         ΛΑΡΥΜΝΑ: 08-02-2019


ΚΑΛΕΣΜΑ - Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η ΣΗ

Την Πέμπτη 21-02-2019 ΚΑΙ ΩΡΑ 10:30 θα πραγματοποιηθεί ΗΜΕΡΙΔΑ στον χώρο του κινηματογράφου ΙΛΙΟΝ στη Λάρυμνα – Οικισμός ΛΑΡΚΟ με θέμα : «ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ – (Σύμβαση της ΔΕΗ – Κρατικές Ενισχύσεις)».

 Μετά από απόφαση των Δ.Σ. των Σωματείων κάνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους φορείς , στις Ομοσπονδίες , στα Εργατικά Κέντρα , στη ΓΣΕΕ , όπως καλούμε και απαιτούμε στην Ημερίδα να βρίσκονται οι Βουλευτές της Κυβέρνησης όλων των Νομών που έχουν άμεση σχέση με τη ΛΑΡΚΟ . Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη για να πάρουμε αποφάσεις για την εξέλιξη της εταιρίας σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα που έχουμε όσον αφορά τη Σύμβαση της ΔΕΗ. Στο κάλεσμα αυτό οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ θα είναι με 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ , με απόφαση των Γενικών Συνελεύσεων όλων των Συνδικάτων και προσκαλούμε τη ΔΙΟΙΚΗΣΗ Γ.Μ.Μ. Α.Ε ΛΑΡΚΟ , καθώς και την ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  Γ.Μ.Μ. Α.Ε ΛΑΡΚΟ να παραβρεθούν στην Ημερίδα. 

ΚΑΛΟΥΜΕ:

1) Όλα τα Σωματεία , όλους τους συναδέλφους να είναι παρόντες, όλους τους κατά τόπους Συλλόγους,   την ΠΟΕΜ, την ΟΜΕ, το ΙΓΜΕ , το ΕΚΠΕΦ , το Ε.Κ Λαμίας , το Ε.Κ Εύβοιας , το Ε.Κ. Θήβας , το Ε.Κ. Λιβαδειάς.
2) Την ΓΣΕΕ . Ζητάμε από την ΓΣΕΕ να παραβρεθεί στην Ημερίδα με εκπροσώπηση.
3) Τους Βουλευτές των Νομών που έχουν άμεση σχέση με τη ΛΑΡΚΟ.
4) Την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
5) Τον Δήμο Λοκρών – Ορχομενού – Διρφύων Μεσσαπίων . (Στους 3 Δήμους αυτούς να είναι και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι).
6) Εκπροσώπηση από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΙΝ.ΑΛ – από το ΚΚΕ – από το ΠΟΤΑΜΙ – Ανεξάρτητους –  των ΑΝ.ΕΛ – της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ . (Δεν αναφέρουμε τις κοινοβουλευτικές ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ επειδή υπάρχει εκπροσώπηση Βουλευτών στη Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο).
 Επίσης ,  τα αδελφά Σωματεία παίρνοντας την πρόσκληση θα μπορούν να καλέσουν στους κατά τόπους φορείς που έχει έδρα η ΛΑΡΚΟ, όλους όσους θέλουν να συμπαρασταθούν στον αγώνα. Βάζουμε την παράγραφο αυτή , μαζί με τα αδελφά Σωματεία να κάνουμε έναν καλό κύκλο επαφών έτσι ώστε να μην ξεχάσουμε κάποιον φορέα. Στην επιστολή αυτή δεν αναφέρεται το Σωματείο της Έδρας γιατί υπάρχουν οι εκλογικές διαδικασίες τους στις 15/02/19 , αλλά την πρόσκληση κάλεσμα θα την λάβουν για να έχουν και οι ίδιοι γνώση πως θα πραγματοποιηθεί η ΗΜΕΡΙΔΑ και περιμένουμε την απάντησή τους για την συμμετοχή τους ή όχι.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ.      


ΓΙΑ ΤΑ Δ.Σ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ - ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ:

ΚΟΡΕΤΖΕΛΟΣ   ΑΝΔ. (Πρόεδ. ΣΕΛ- ΛΑΡΥΜΝΑ) : 6974263959
ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ Ξ. (Πρόεδ. Εύβοιας)
ΤΣΙΑΜΗΣ ΙΩ.    (Πρόεδ. Αγ. Ιωάννη – Νέο Κόκκινο Θηβών)
ΛΙΑΜΗΣ ΑΘ. (Πρόεδ. Καστοριάς & Σερβίων)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου