Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΟΚΡΩΝ: ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

   


Η Κυβέρνηση με αφορμή νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, στις "λοιπές διατάξεις" περιέλαβε την νομοθέτηση της δημιουργίας "χώρων εποπτευόμενης χρήσης" (ΧΕΧ) ναρκωτικών ουσιών. Οι χώροι εντάσσονται στην πολιτική μείωσης της "βλάβης" όπως απορρέει από την Ευρωπαϊκή  Ένωση ,ένα από τα πιο απάνθρωπα και εγκληματικά μέτρα διαχείρισης του προβλήματος των ναρκωτικών.

Γι’ άλλη μια φορά η κυβέρνηση  Τσίπρα  μαζί με όλο το "παλιό καθεστώς" ΠΑΣΟΚ-ΝΔ κλπ. με το οποίο βρίσκεται στα "χαρακώματα" ,φέρνει άλλο ένα μέτρο δείχνοντας έτσι πως ολοκληρώνεται η βρώμικη δουλειά σε όλα τα μέτωπα.

Για τους ΧΕΧ ,υπάρχει πείρα από άλλες χώρες της Ε.Ε όπου σε πολλές περιπτώσεις αναγκάστηκαν να κλείσουν καθώς μέσα σε λίγα χρόνια μετατράπηκαν σε κόλαση ζωντανών νεκρών. 

Ενδεικτικά το ΚΕΘΕΑ αναφέρει: Η λειτουργία τέτοιων χώρων εγείρει σημαντικά ζητήματα γιατί μπορεί να ενθαρρύνει  τη χρήση, να ενισχύσει τοπικά  τις "πιάτσες" και να μειώσει το κίνητρο για θεραπεία.

Ήρθε η ώρα η νεολαία να γυρίσει την πλάτη σ’ αυτούς που επιχειρούν την νομιμοποίηση της τοξικοεξάρτησης ως "άλλου ενός φυσικού φαινομένου" στη συνείδηση του λαού.

Ήρθε η ώρα στις προσεχείς εκλογές λαός και νεολαία να δείξει τη δύναμή του στηρίζοντας τους αγωνιστές της ΛΑΪΚΉΣ ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗΣ.

Λέμε: ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.


ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΟΚΡΩΝ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΘΩΜΑΣ ΚΑΡΑΤΡΑΝΤΟΣ
                                                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου