Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Λύση στο θέμα της διανομής των σχολικών γευμάτων ζητά ο Γιάννης Σαρακιώτης





Ερώτηση προς το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και συγκεκριμένα προς την καθ’ ύλιν αρμόδια Αναπληρώτρια Υπουργό κα Θεανώ Φωτίου απηύθυνε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης. Το αντικείμενο της ερώτησης αφορά τα συνεχιζόμενα προβλήματα στη διανομή των γευμάτων στους μαθητές των σχολείων της Φθιώτιδας. Όπως υπενθυμίζει ο Βουλευτής εντός της ερώτησης:

«Στην Περιφερειακή Ενότητα της Φθιώτιδας, παρατηρούνται αρκετές καθυστερήσεις στη χορήγηση των σχολικών γευμάτων. Συγκεκριμένα στην περίπτωση του Δήμου Λαμιέων, σχολικά γεύματα προβλέπονταν να διανεμηθούν σε δώδεκα (12) δημοτικά σχολεία (1ο, 5ο 6ο, 10ο, 14ο, 17ο, 20ο, 22ο, 24ο, 25ο Λαμίας, 1ο Γοργοποτάμου και Λιανοκλαδίου), στα οποία είναι συνολικά εγγεγραμμένοι περισσότεροι των 1.000 μαθητών».
΄
Ο κ. Σαρακιώτης συνεχίζει τονίζοντας ότι:
«Δεν έχει ξεκινήσει η διάθεση των γευμάτων στα εν λόγω σχολεία, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε πλέον εν τω μέσω του σχολικού έτους. Οφείλεται να σημειωθεί ότι παρόμοια προβλήματα υπήρξαν και κατά το περυσινό σχολικό έτος (2017-18), με την έναρξη διάθεσης γευμάτων να πραγματοποιείται εξαιρετικά καθυστερημένα».

Κατόπιν και των δίκαιων διαμαρτυριών των γονέων, των οποίων τα παιδιά είναι εγγεγραμμένα στα εν λόγω σχολεία, ο Βουλευτής Φθιώτιδας ζητά να πληροφορηθεί τους λόγους της καθυστέρησης, καθώς και τα μέτρα που σκοπεύει να λάβει το Υπουργείο προκειμένου να μην επαναληφθούν παρόμοια φαινόμενα κατά το προσεχές σχολικό έτος 2019-20.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου