Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Σε σειρά εκδηλώσεων κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Λοκρών

Του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγαπλατάνου, της Ανδρικής χορωδίας «η πρόοδος», και του Φιλόπτωχου Ταμείου της Ενορίας, Μεταμόρφωση του Σωτήρος




Το Σάββατο 16-2-2019 καθώς και την Κυριακή 17-2-2019 πραγματοποιήθηκαν μια σειρά από εκδηλώσεις, στις οποίες παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Νικόλαος Λιόλιος όπου ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους καλή εποικοδομητική χρονιά και υγεία.

Ο ερχομός της νέας χρονιάς σίγουρα δημιουργεί προσδοκίες για μια καλύτερη από την προηγούμενη.

Είναι μια κοινωνική συνήθεια εξάλλου, οι κοινωνικοί φορείς να διοργανώνουν εκδηλώσεις για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και για τις ευχές δια ζώσης.


Το απόγευμα του Σαββάτου, το ΚΑΠΗ Αταλάντης του ΝΠΔΔ, για την Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη του Δήμου Λοκρών, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Επίσης ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγαπλατάνου πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας το απόγευμα του Σαββάτου 16/2/2019, όπως και  η Ανδρική χορωδία «Η πρόοδος».

Το απόγευμα της Κυριακής επίσης, ο Δήμαρχος Λοκρών Νικόλαος Λιόλιος τίμησε με την παρουσία του την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Φιλόπτωχου Ταμείου της Ενορίας, Μεταμόρφωση του Σωτήρος.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου