Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

ΑΤΑΛΑΝΤΗ: ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ;

Καθώς ανέλαβε η νέα Δημοτική Αρχή στο Δήμο Λοκρών -εδώ και ένα χρόνο- έχει σταματήσει εντελώς το έργο της ανάπλασης της κεντρικής πλατείας της Αταλάντης. Τι συμβαίνει και από τις πρώτες μέρες της ανάληψης καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής σταμάτησε μαχαίρι το έργο αυτό;

Θα μπορούσαν να μας ενημερώσουν από το Δήμο γιατί; 

Κάποιοι λένε πως ο Δήμαρχος επιθυμεί να αλλάξει τον εργολάβο του έργου!

Αν αληθεύει αυτό θα θέλαμε να μάθουμε τους λόγους... Δεν ήταν καλός ο εργολάβος που πήρε το έργο επί Σκαμπερδόπουλου; Έχει άλλους λόγους ο Δήμαρχος να επιλέξει κάποιον δικό του εργολάβο;  


Πολλούς λόγους μπορούμε να υποθέσουμε...

7 σχόλια:

  1. Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΙΟΛΙΟΣ ΟΝΤΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΝΕΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ.
    ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΙΟΛΙΟΣ.

    ΩΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ, ΔΙΟΤΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.

    Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΙΟΛΙΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΝΕΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΑΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΩ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΤΩΡΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ...
    ΠΕΡΑ ΠΟΥ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΒΑΛΤΟΝΕΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΘΥΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ, ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ? ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΤΟΥ ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΥ. ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΣ. ΟΧΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΛΛΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΛΥΓΔΗΣ, ΤΟΥ ΛΥΓΔΗ, Ω ΛΥΓΔΗ... ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ... ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟ ΛΥΓΔΗ ΚΙ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΙΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΛΕΤΗΤΗΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ.ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ,ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ,ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ[ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟ],ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΜΑΡΤΙΝΟΥ[ΕΔΩ ΤΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΚΑΡΒΟΥΝΗ ΚΑΡΑΜΕΡΗ] ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ Η ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ.ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΟΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙ;ΟΠΩΣ ΕΛΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου