Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Τον Δήμαρχο Λοκρών επισκέφτηκαν μέλη της Προολυμπιακής και Εθνικής Ομάδας Ανδρών Ελληνορωμαϊκής Πάλης



Τον Δήμαρχο Λοκρών κ. Νικόλαο Λιόλιο, παρουσία του Προέδρου του Παλαιστικού Ομίλου Πρωταθλητών, και Αντιδημάρχου Λοκρών κ. Μπονόβα Ιωάννη, επισκέφτηκαν μέλη της Προολυμπιακής και Εθνικής Ομάδας Ανδρών Ελληνορωμαϊκής Πάλης.

Την ομάδα αποτελούν οι Αθλητές του Παλαιστικού Ομίλου Πρωταθλητών, Αλέξανδρος Ποικιλίδης 96 kg (γιος του Ολυμπιονίκη Γιώργου Ποικιλίδη), Πρωταθλητής Ανδρών, ο Λέων Νικόλαος 120 kg , Πρωταθλητής Ανδρών και ο Δήμου Κων/νος, Πρωταθλητής Εφήβων 84 kg. Την Ομάδα συνόδευε η Προπονήτρια Υψηλού Αθλητισμού της Ε.Ο.Φ.Π. κ.α. Ευαγγελία Νικολάου.
  
Οι αθλητές κάνουν την προετοιμασία στην Πόλη της Μαλεσίνας του Δήμου Λοκρών, ενόψη του Προολυμπιακού Τουρνουά που θα δώσει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2012 στο Λονδίνο.
  

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στις δράσεις του Δήμου Λοκρών για τη στήριξη των Αθλητών του Δήμου, αλλά και την ολόθερμη συμπαράσταση στους Αθλητές της Εθνικής Ομάδας Πάλης,1 με την παρουσία και συμβολή του στις προσπάθειες που καταβάλλουν οι Αθλητές της Ομάδας για να φθάσουν στον στόχο τους. 

2 σχόλια:

  1. ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΛΙΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΝΟΒΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ;
    ΡΩΤΑΩ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΛΟΚΡΙΣ ΝΙΟΥΖ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΚΟΡΜΟΣΤΑΣΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ... ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου