Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Αποτυχημένη και με ISO πλέον η Δημοτική Αρχή

Παρά τα τεράστια ποσά για τα πολιτιστικά δρώμενα που διέθεσε ένα χρόνο τώρα ο Δήμος Λοκρών, η δημοτική αρχή αποδεικνύεται πολύ κατώτερη των περιστάσεων.

Δέκα ημέρες προ των Χριστουγέννων και ο Δήμος δεν έχει κανένα προγραμματισμό παρά μόνο αντιγραφές των κιτς εορταστικών προγραμμάτων των προηγούμενων ετών.

Την ώρα που άλλοι, ακόμη και οι γειτονικοί μας, δήμοι διοργανώνουν καταπληκτικές εκδηλώσεις -για πρώτη φορά φέτος οι περισσότεροι- με στόχο την κίνηση της τοπικής τους αγοράς και την προβολή τους, ο Δήμος Λοκρών το μόνο που αρκέστηκε ήταν να τοποθετήσει τα λαμπιόνια επί εποχής Μπρεκουλάκη στον κεντρικό -μόνο- δρόμο της Αταλάντης.

Όσο για τις άλλες δημοτικές ενότητες για πρώτη χρονιά θα είναι η χειρότερη εορταστική περίοδος που θα περάσουν ξεχασμένες και παρατημένες στη φιλοτιμία κάποιων τοπικών συλλόγων.

Οι άνθρωποι είναι αποτυχημένοι και απαράδεκτοι. Ενώ είχαν την ευκαιρία και θα περίμενε κανείς να την εκμεταλλευτούν για την στήριξη της τοπικής αγοράς αλλά και για την προβολή του δήμου μας, δυστυχώς οι άνθρωποι είναι παντελώς άσχετοι.

Δήμαρχος και αρμόδιοι για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη του δήμου αντιδήμαρχοι, οι οποίοι καλοπληρώνονται από τους δημότες για να κάνουν αυτή τη δουλειά, όχι μόνο δεν εκμεταλλεύτηκαν στο ελάχιστο ολόκληρη την καλοκαιρινή σαιζόν, τώρα αφήνουν να περάσει και η χειμερινή περίοδος έτσι, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς όραμα...


Σαν καταδικασμένοι που είμαστε στον τόπο μας, μας επιβάλλεται η τιμωρία του αποκλεισμού, της μετριότητας (τουλάχιστον), της στασιμότητας και των επαναλαμβανόμενων ίδιων και ίδιων εικόνων... Η Κόλαση της Λοκρίδας...

Κύριοι ο χρόνος, σας έχει προσπεράσει...

24 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗ ΤΥΦΛΑ ΣΟΥ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΣΧΕΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ...
    Ε ΤΟΤΕ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕ ΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ Ε;
    ΘΑ ΠΡΟΈΒΑΛΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ Ε;
    ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ Ε;
    ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΤΗΝ ΛΟΚΡΙΔΑ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ Ε;
    ΘΑ... ΘΑ... ΘΑ... Ο ΛΙΟΛΙΟΣ Ε;
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ...
    ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙΣ ΔΗΜΟ, ΚΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙΣ ΒΟΥΣΤΑΣΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KI ALLO SYMBOYLO NA PAREI ???????????ELEOS!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οχι κι ετσι.Σεβασμος και στο πρωσοπο, αλλα και στον θεσμο του Δημαρχου.Διαφωνιες με προτασεις για οτι ενδεχομενως δεν γινεται η γινεται λαθος πρεπει να υπαρχουν. Τα καπελα και τα περι επαγγελματος δεν κρατουν διαλογο,αλλα τον καταργουν με αποτελεσμα να χανει και ο δημος και οι δημοτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπα; Τον προσβάλει ο αγιοβασιλιάτικος σκούφος τον ...θεσμό;
    ...Ξύδι... αποτελεσματικότατο!!!
    ..κι αυτός προσβάλει τη νοημοσύνη μας... αλλά δεν παραπονούμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΔΙΚΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΩΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: ΛΑΜΙΑ, ΛΙΒΑΔΕΙΑ, ΘΗΒΑ,ΣΤΥΛΙΔΑ, ΤΙΘΟΡΕΑ, ΚΤΛ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΡΑΝΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ.
    ΣΠΑΤΑΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
    ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ. ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟ ΛΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΚΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΥΧΑΊΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΕ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!! ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΣΑΝΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ; Η ΜΗΠΩΣ "ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΗΚΕ Ο ΛΑΟΣ"; ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΦΙΛ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΟΛΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ME AYTO TO PLEYRO NA KOIMASE !!!!XEREIS SE POSOYS ETAXE DOYLEIA?????POY THA TOYS BALEI???AFOY DOYLEIA DEN YPARXEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ? ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΟ? ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΦΑΙΝΩΝΤΑΝ ΟΤΙ ΗΤΤΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ρε ταλανεοι τετοιοι που ειστε τετοια θελεται "κουβαρνταδες" ετσι οπως ειστε εσεις μηζεροι ειναι και ο δημαρχος. Ταλανεος δεν ειναι? και βγαλτε το σκουφο προσβαλεται τον Αγιο Βασιλη.σας εχει φαει η μηζερια και οι ρουφιανια σε αυτα ειστε πρωτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΕ ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΗΖΕΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ Η ΚΟΥΒΑΡΝΤΑΔΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΥΒΑΡΝΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. γιατι εσεις οι ταλανεοι και οι μαρτινεοι διαλεξαται αυτον φατε τον τωρα στη μαπα και μοκο και ο πρωτος πολιτης μιας πολης που θεωρειται ο δημαρχος διχνει πως ειναι και οι πολιτες. και εγω απο το δημο λοκρων ειμαι αλλα οχι ταλανεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. File esu pou milhses teleutaios an pisteueis oti eisai ikanos na grafeis kai se blogs me tetoio suntaktiko,kalutera na suzhtas tis apopseis sou sto kafeneio tou xwriou sou pou oloi katalavame pws den einai sth Atalanth..

    P.S exoume dhmokratia kai tha prepei na sevesai thn suneidhth pshfo twn upoloipwn.Ki egw den hthela auton ssan prwto polith opws ton xarakthrhses alla ton sevomai san dhmarxo ths polhs mou kai tou eurhterou dhmou mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. NTΡΟΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ.ΤΟΣΗ ΓΥΦΤΙΑ ΠΙΑ.ΒΑΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ,ΚΑΛΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΕΝΕΚΕΔΑΚΙΑ.ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ?ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ?ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. xaxaxa re me th asxoliste akoma!!!aytos mas ajhzh ayton exoymai!!etsi katanthsame thn ellada.

    o skoyfos toy pah pantos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ... ΝΑ ΤΗ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ολοι ανωνυμα μιλατε κοτες κουφα,κ οι πριν τα ιδια κ οι νυν τα ιδια.μικροαστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ενω εσυ μιλας επωνυμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου