Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Έγκλημα στον Αχινό του Δήμου Στυλίδας. - Τον μαχαίρωσαν μέσα στο μαγαζί του

Σοκαρισμένοι και Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στον Αχινό Στυλίδας και στην Ανατολική Φθιώτιδα με τα την αποκάλυψη ότι ένας 52χρονος ιδιοκτήτης καφενείου βρέθηκε νεκρός μέσα σε λίμνη αίματος στο κατάστημα του. 


Μαχαιρωμένος βρέθηκε λίγο μετά τις 9:00΄ το βράδυ μέσα στο καφενείο-παντοπωλείο o 57χρονος ιδιοκτήτης του. Βρέθηκε πεσμένος μπρούμυτα στο διάδρομο του παντοπωλείου, μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ δίπλα του βρέθηκε και ένα μεγάλο μαχαίρι με ξύλινη λαβή γεμάτο αίματα, το οποίο προφανώς χρησιμοποιούσε στο παντοπωλείο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγο μετα τις 2 το μεσημέρι έφυγαν και οι τελευταίοι πελάτες από το καφενείο και ο άτυχος 52χρονος ετοιμάζονταν να κλείσει να πάει στο σπίτι του. Οι δικοί του περίμεναν μέχρι το απόγευμα και όταν τηλεφώνησαν αλλά δεν πήραν καμιά απάντηση από το τηλέφωνο του πήγαν επί τόπου και αντίκρισαν ένα φρικτό θέαμα.


Ο 52χρονος ήταν στο πάτωμα του καταστήματος με βαθειά τραύματα στο λαιμό και το στήθος και δίπλα του ένα μεγάλο μαχαίρι που ο ίδιος χρησιμοποιούσε για τις δουλειές του βουτηγμένο στο αίμα.

Επίσης διαπιστώθηκε ότι η πόρτα του μαγαζιού ήταν κλειστή αλλά ξεκλείδωτη και στον πάγκο ανοιχτό το ταμείο χωρίς χρήματα μέσα.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία ενώ η σωρός του ιδιοκτήτη του καφενείου διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας και από εκεί στην Λάρισα για νεκροψία – νεκροτομή.

Οι κάτοικοι είναι σοκαρισμένοι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άτυχος 57χρονος δέχθηκε πολλές μαχαιριές στην πλάτη, στον αυχένα και στα πλευρά. Επίσης είναι χτυπημένος και στο πρόσωπο.
Όλα δείχνουν ότι το έγκλημα έγινε το μεσημέρι λίγο πριν κλείσει το καφενείο. Ο δράστης ή οι δράστες μπήκαν την ώρα που έκλεινε, πέρασαν μέσα από το καφενείο και τον ακολούθησαν στο διάδρομο του παντοπωλείου για να τον ληστέψουν. Έχουν πάρει τα χρήματα που είχε στο παντελόνι του, ακόμη και τα κέρματα που είχε σε πήλινα βαζάκια πάνω στο ράφι.

Οι αστυνομικοί που κάνουν τις έρευνες εκτιμούν ότι το κίνητρο είναι  ληστεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου